Лекарства

Потребителски отзиви за Еротон

Оценка

  • 6 от 6

Базирана на 5 отзива

Съдържанието в потребителските отзиви представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице. Винаги се консултирайте с лекар или фармацефт преди употребата на Еротон.

5 отзива за Еротон (виж информация)

Много секс (период на лечение - инцидентно, при нужда)

Мъж на 39г.След много опити за забременяване и правене на секс по график,ерекцията отиде на кино,ако я има за няколко минути и изчезваше,после много неуспешни часове и дни.Взех Еротон 100,половин таблетка около 50мг.След точно 15 мин усетих зачервяване на лицето и една особена топлина,а на 30 мин топлината слезе надолу.Получих невероятна ерекция,каквато от години не съм имал.Самият акт беше уникален,но свършването,беше впечатляващо,оргазма беше много дълготраен.Просто за мен това беше изживяване което се помни.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

10 от 10 потребителя намират този отзив за полезен.

Преждевременна еякулация (период на лечение - инцидентно, при нужда)

Както писах на друго място: МНОГО СЪМ ДОВОЛЕН
Мъж на 39 год., женен от 14г. Не страдам от липса на ерекция, но за съжаление имам невероятно депресираща преждевременна еякулация. Не знам дали това се числи към еректилна дисфункция, но е кофти. След първият акт ( траещ много-много кратко ) ми е изключително трудно за втори. Поради трудната повторна ерекция в рамките на възбудата на жена ми, се отказвам от всякакви опити ( което може и да е грешка ). Та и аз реших да се възползвам от постиженията на медицината. Взех си ЕРОТОН 50мг. Ефектът е поразителен. Изпих хапчето по време на вечеря, при това с употреба на твърд алкохол ( 100-150мл) и храна. Действието започва 20-30мин след изпиването. Ушите и бузите се зачервяват. Ерекцията не настъпва сама. При възбуда и полов акт в рамките на 1.5-2.5 часа от изпиването на хапчето, ерекцията е стабилна. Няма бърза еякулация (което е най-важното). Последващият повторен акт е с ерекция на около 90% от максималната, но напълно достатъчна. Еякулацията е още по-забавена. Но не невъзможна. Тук вече възможностите опират до физическа издръжливост. Сексът е значително по-добър (и изморителен !). За трети акт, жена ми сподели, че не е готова – усещала интимна болка. Лично наблюдение: 12-14 часа след употреба на хапчето при възбуда е налице добра и стабилна ерекция без преждевременна еякулация. Странични ефекти: Зачервени уши и бузи, леко повишено напрежение в цялата глава.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

21 от 23 потребителя намират този отзив за полезен.

ЕД (период на лечение - инцидентно, при нужда)

Добър, добра цена.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

13 от 17 потребителя намират този отзив за полезен.

не ме е яд че не мога яд ме е че ми се иска (период на лечение - инцидентно, при нужда)

много съм доволе

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

21 от 23 потребителя намират този отзив за полезен.

Еректилна дисфункция (период на лечение - по-малко от 1 месец)

Супер е. Няма да съжалявате. Опитайте бе хора!

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

29 от 35 потребителя намират този отзив за полезен.

Индекс на телеснaта маса

см
кг.
год.
Page generation time: 0.20820 seconds