Лекарства

Потребителски отзиви за Лукрин Депо

Оценка

  • 3.7 от 6

Базирана на 19 отзива

Съдържанието в потребителските отзиви представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице. Винаги се консултирайте с лекар или фармацефт преди употребата на Лукрин Депо.

19 отзива за Лукрин Депо (виж информация)

Ендометриоза (период на лечение - от 1 до 6 месеца)

Здравейте. Аз съм на 27 години и за втори път през живота си съм на лечение с лукрин за по шест месеца. Имам всички странични реакция, горещи вълни, безсъние, болки в ставите, възпаления на пикочните пътища и и т.н.,На мен също ми спря цикъла веднага. Аз специално съм на мнение, че лечението е доста ефикасно, защото четири месеца след първото ми лечение, аз забременява и изкарах една страхотна и лека бременност.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

Ендометриоза (период на лечение - по-малко от 1 месец)

Момичета, моля ви за помощ. Поставиха ми първата инжекция Лукрин Депо и на 18-тия ден след поставянето получих кръвотечение. Обадих се на професора ми и той каза, че е нормално, но това кръвотечение продължава вече цяла седмица. Вярно, оскъдно е, но все пак ме притеснява, защото вече цяла седмица не спира. Имала ли е някоя от вас подобни проблеми.
И още нещо- предстои ми поставянето на втората инжекция, точно на 28-мия ден ли трябва да се постави или трябва да минат 28 дни и да се постави на 29-тия ден. Първата ми е поставена на 04.10. Кога трябва да се постави следващата? И кой ви я поставя, понеже моята лична лекарка нещо се дърпа.
Благодаря ви предварително!

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

ендометреоза

Предстои ми първа инжекция. Притеснявам се дали боли и кой и къде трябва да ми ги бие

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

1 от 3 потребителя намират този отзив за полезен.

endometrioa (период на лечение - от 1 до 6 месеца)

zdraveite momi4eta az su6to zapo4na le4enie napravixami prvata injekciq ve4e 2ra sedmica i blagodarq na bog 4e za sega nmqm oplakvanq

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

1 от 1 потребителя намират този отзив за полезен.

ендометриоза (период на лечение - от 1 до 6 месеца)

Предстои ми лечение с лукрин депо. Интересува ме:
1. Кога ставя поставянето на всяка следваща инжекция? Казаха ми на 28-я ден от предходната. Само че не уточниха дали деня на поставяне на предходната се включва в отброяването на тези 28 дни. Ще съм благодарна да кажете!

2. Кога трябва да започне лечението? Едни лекари ми казват веднага след операцията, без да се допуска първа менструация. Други ми казват да се постави в първия ден на първата менструация след операцията. Къде е истината?

3. Взимали ли сте някакви витамини, паралелно с лукрина, които да облекчават симптомите от лечение с Лукрин? Ако ДА, моля споделете КАКВИ?

Благодаря Ви!

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

1 от 1 потребителя намират този отзив за полезен.

Продължи да четеш потребителските отзиви за Лукрин Депо на следващата страница

Индекс на телеснaта маса

см
кг.
год.
Page generation time: 0.02568 seconds