Лекарства

Потребителски отзиви за Лукрин Депо

Оценка

  • 3.8 от 6

Базирана на 20 отзива

Съдържанието в потребителските отзиви представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице. Винаги се консултирайте с лекар или фармацефт преди употребата на Лукрин Депо.

20 отзива за Лукрин Депо (виж информация)

ендометриоза (период на лечение - от 1 до 6 месеца)

Момичета малко съм притеснена,понеже Декември м-ц 2016г. ми поставиха последната инжекция Лукрин Депо,но цикълът ми все още не се е възстановил.Минаха вече пет месеца.На някои случвало ли се е?????????

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

Ендометриоза (период на лечение - от 1 до 6 месеца)

Здравейте. Аз съм на 27 години и за втори път през живота си съм на лечение с лукрин за по шест месеца. Имам всички странични реакция, горещи вълни, безсъние, болки в ставите, възпаления на пикочните пътища и и т.н.,На мен също ми спря цикъла веднага. Аз специално съм на мнение, че лечението е доста ефикасно, защото четири месеца след първото ми лечение, аз забременява и изкарах една страхотна и лека бременност.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

Ендометриоза (период на лечение - по-малко от 1 месец)

Момичета, моля ви за помощ. Поставиха ми първата инжекция Лукрин Депо и на 18-тия ден след поставянето получих кръвотечение. Обадих се на професора ми и той каза, че е нормално, но това кръвотечение продължава вече цяла седмица. Вярно, оскъдно е, но все пак ме притеснява, защото вече цяла седмица не спира. Имала ли е някоя от вас подобни проблеми.
И още нещо- предстои ми поставянето на втората инжекция, точно на 28-мия ден ли трябва да се постави или трябва да минат 28 дни и да се постави на 29-тия ден. Първата ми е поставена на 04.10. Кога трябва да се постави следващата? И кой ви я поставя, понеже моята лична лекарка нещо се дърпа.
Благодаря ви предварително!

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

ендометреоза

Предстои ми първа инжекция. Притеснявам се дали боли и кой и къде трябва да ми ги бие

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

1 от 3 потребителя намират този отзив за полезен.

endometrioa (период на лечение - от 1 до 6 месеца)

zdraveite momi4eta az su6to zapo4na le4enie napravixami prvata injekciq ve4e 2ra sedmica i blagodarq na bog 4e za sega nmqm oplakvanq

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

1 от 1 потребителя намират този отзив за полезен.

Продължи да четеш потребителските отзиви за Лукрин Депо на следващата страница

Индекс на телеснaта маса

см
кг.
год.
Page generation time: 0.02200 seconds