Аптеки

Ламбрев

Адрес: град ПЛЕВЕН, ул. "Гренадерска" №24-Б

Телефон: 064 832225

Виж адреса на картата

Управител

ДЕЛИАН ЛАМБРЕВ ДЕЛЧЕВ

Отпускани групи лекарства

  • Заплащане на лекарства на аптеки

Други аптеки в град ПЛЕВЕН, община Плевен, област Плевен

Индекс на телеснaта маса

см
кг.
год.
Page generation time: 0.20841 seconds