Болници

"МБАЛ-Ю.Вревска-Бяла" ЕООД

Управител

д-р Здравка Арабаджиева

Адрес

Област: Русе Адрес: Бяла, ул. "Васил Левски" 62 Телефон: 08121/25-88

Page generation time: 0.10513 seconds