Справочник

Д-р Захари Зарков

Специалност: Психиатрия

GSM: 0888 97 77 32

"Проект Св. Наум - ГПСМП"

Адрес: гр. София, бул. "Св. Наум" №49, ет. 1

Телефон: +359 878 28 45 36

Работно време:
вторник - четвъртък - петък (след 16.30ч.)

Виж адреса на картата

Описание

Нашата философия

Грижата за психичното здраве започва с разбирането, че добрите отношения с терапевта не просто се случват. Тези отношения са построени от опитни специалисти и грижовни психиатри и терапевти, които създават терапевтични отношения, изграждащи разбиране и развитие.

Нашето разбиране на комплексните и взаимосвързани последствия на психичните болести и психичното здраве ни позволява да помагаме на пациентите в идентификацията, разбирането и разрешаването на техните проблеми. Няма еднакви хора, така че нашият терапевтичен подход е индивидуално насочен към нуждите на всеки. Нашата цел е да Ви предоставим висококачествена услуга, която създаваме заедно с Вас.

Нашата практика

Нашият Проект е модерна идея, възникнала между специалисти в областта на психиатрията, целяща да предоставя на индивиди и семейства с психиатрични проблеми услуга според личните нужди на пациентите и техните близки. В екипа ни работят група специалисти в областта на психологията и психиатрията за възрастни и деца.

Услуги

* Диагностициране на психични проблеми, кризи, заболявания, и нарушения в развитието при възрастни и деца.
* Извършване на оценка и диагностика на деца с умствено изоставане, аутизъм, езикови и артикулаторни нарушения, хиперактивност и дефицит на вниманието, поведенчески нарушения, емоционални разстройства, обучителни трудности и заекване.
* Терапия на тревожност (страхови неврози), паника, фобии, меланхолия, депресии, разстройства на паметта (свързани с деменции и черепно-мозъчни травми). Възможност за домашно посещение и лечение.
* Водене на профилактика при тежки депресии и шизофрения.
* Интервенции и психотерапия при зависимости към алкохол, тютюнопушене, наркотици, хазарт и модерните зависимости – интернет, електронни и компютърни игри, "шопинг" и др.
* Сексологична консултация по проблеми, свързани с трудностите и притесненията в сферата на сексуалността. Подкрепа и асистиране за подобряване на интимното общуване между партньорите.
* Фамилно консултиране – проблеми в общуването в семейството и между деца и родители. Подкрепяща терапия при загуба или болест на близък.
* Консултиране по лични и корпоративни проблеми свързани с възприемането и преодоляването на негативните ефекти от финансовата и икономическа криза.
* Психологически профили, подпомагащи подбора на кандидати за работа в частни и държавни компании.
* Психологичен подбор на кадри и издаване на Удостоверения на частни охранители за психологическа пригодност по Закона за Частната Охранителна Дейност.
* Психологични изследвания и тестове.
* Медицински удостоверения за психична годност свързани със сключване на брак, започване на работа, невъоръжена или въоръжена охрана, за осиновяване, гражданство, нотариални сделки и такива, които да послужат пред органите на съдебната власт и НСС. Експертиза на работоспособността (от ЛКК).

Биография

Индекс на телеснaта маса

см
кг.
год.
Регистрация на лекар

Вие сте лекар?

Създайте подробен профил и представете вашата практика.

Page generation time: 0.01147 seconds