Лекарства

Потребителски отзиви за Клиндамицин-MIP 600

Оценка

  • 3.4 от 6

Базирана на 10 отзива

Съдържанието в потребителските отзиви представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице. Винаги се консултирайте с лекар или фармацефт преди употребата на Клиндамицин-MIP 600.

10 отзива за Клиндамицин-MIP 600 (виж информация)

Изваждане на кътник с изгнил корен (период на лечение - инцидентно, при нужда)

Много ефективна терапия 3 дни по 3 пъти на 8 часа и 2 дни по 2 пъти на 12 часа. След първия прием спадна отока. С редовен прием на Лактофлор Пробиотик - 3 пъти на ден след хранене нямам никакви оплаквания на стомашно чревни тракт. Като малък съм карал хепатит Б и бях много притеснен, дали няма да ми направи странична реакция.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

5 от 5 потребителя намират този отзив за полезен.

Синузит бронхит

В следствие на простуда получих бронхит, като кашлицата изобщо не се подобряваше и след 10тина дни инфекцията прерасна и в синузит. В началото пих някаква модификация на Зинат, никакъв ефект. Две седмици се влачих с бронхита и постепенно обострящия се синузит, но от 3 дни взимам Клиндамицин и определено чувствам подобрение. На 3 ден сектретите от бронхите станаха воднисти, а бяха наситено жълти, същото важи и за секретите от носа. Сега дишам много по-леко. За сега нямам проблем със стомаха, а някога имах тежък колит. Доволна съм до момента.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

1 от 2 потребителя намират този отзив за полезен.

стрептококова ангина

лекарката ми го предписа в пълната доза - 3 пъти на ден, иначе каза - болница. беше ми предписан за 10 дни максимум, пих го 7 дни със пробиотик и противоалергично. Много мощен антибиотик наистина, на третия ден вече ми нямаше нищо,но....бяха ме предупредили за диарията. от два дни не го пия , но си я имам. като гледам другите отзиви - май още доста време ще я имам, но това да е проблема,както се казва...в упътването пише,че може да се пие и на гладно - не правете тази грешка. от него непрекъснато гадене имах, лошо ти е почти нон-стоп, доста отпаднал, липса на апетит, болки в ставите,както и слаби мускулни гърчове. като го спрях всички тия неща отпаднаха,само диарията си стои.но, по-добре с диария, отколкото с други лоши работи.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

3 от 3 потребителя намират този отзив за полезен.

простудно заболяване с кашлица и болно гърло

Възстанових се бързо,но страничните ми реакции на лекарството го класират като изключително опасно.Горчив вкус,разстройство на целия стомашно-чревен тракт,което продължава дълго след приема му. Изразява се в разстройство,гадене,горчив вкус,кръв и слуз в изпражненията.Спрях го след третия ден,но пораженията от него са повече от ползите,особено при възрастни като мен. Бих го забранила за употреба.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

4 от 4 потребителя намират този отзив за полезен.

Синузит и бронхит

Горчив вкус в устата след насищане в кръвта и гадене заради горчивия вкус, като на човека отгоре. Също сутришната урина мирише особено.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

3 от 3 потребителя намират този отзив за полезен.

Продължи да четеш потребителските отзиви за Клиндамицин-MIP 600 на следващата страница

Индекс на телеснaта маса

см
кг.
год.
Page generation time: 0.20988 seconds