Лекарства

Потребителски отзиви за Крестор

Оценка

  • 4.9 от 6

Базирана на 8 отзива

Съдържанието в потребителските отзиви представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице. Винаги се консултирайте с лекар или фармацефт преди употребата на Крестор.

8 отзива за Крестор (виж информация)

висок холестерол (период на лечение - от 6 месеца до 1 година)

след 3 месеца по 1 таблетка дневно, холестерола е в норма, но АСАТ и АЛАТ завишени.Усещах дискомфорт и наболяване на жлъчката. Сега го пия с една таблетка Карсил и в изследванията всичко е ок. Спрях го за месец- холестерола и триглицеридите се върнаха на предишните позиции. Извода оставям на Вас.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

7 от 7 потребителя намират този отзив за полезен.

висок общ холестерол (период на лечение - от 2 до 5 години)

...Пия профилактично Крестор 10 мг таблетки от 5 години,като през периода на лечението ми не съм повишавал нивата на холестерол.Не спазвам някакви драстични диети и се движа незадоволително ,поради естеството на работата ми.Препоръчал съм този лекарствен препарат на доста от приятелите си,като при всичките резултатите са добри.Известни смущения съм имал само със схванатост на определени мускулни групи,но същото съм го отдавал на занимания със спорт и танци. Един съвет накрая.Всички са наясно със сравнително високата цена на Крестор,въпреки дела поеман от Здравната каса.За тези които често пътуват до Турция няма да е проблем да си го набавят от там,като цената е от два до три пъти по ниска от тази в българските аптеки. При закупуване на пакет с 90 таблетки цената е в пъти по изгодна .Успешна терапия на всички.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

9 от 13 потребителя намират този отзив за полезен.

инфаркт (период на лечение - от 1 до 2 години)

Крестор преди всички други, 2 години близо, за сега без странични ефекти. При смяната с Розуванор: странични му ефекти -- изтръпване на левите крайници
: долен и горен леви. При подходяща и възможна диета по 1/2, Крестор излиза по-евтинко.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

8 от 8 потребителя намират този отзив за полезен.

инфаркт поради запушена артерия вследствие висок холестерол (LDL 5, 6), поставен стент (период на лечение - от 6 месеца до 1 година)

Веднага назначен Крестор 20, след 1 месец драстично понижение на х-ла, намалиха дозата на 10 мг. Пия го вече 8 месеца, не забелязвам до този момент странични действия, х -ла в граници. Ще продължавам, нямам друг изход. Преди това пробвах с пектин и мед 4 месеца по 3 пъти на ден, ленено семе стрито, никакъв ефект, само загубих време и ме сполетя инфаркта без никакви оплаквания от сърце преди това. Триглицеридите винаги бяха в норма, само х-л повишен, диета не ми е помогнала. Наследствено обременена.
Излиза по-евтино като деля таблетката от 20 мг на две.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

12 от 12 потребителя намират този отзив за полезен.

Висок холестерол (период на лечение - от 2 до 5 години)

Пия го вече почти две години. Докато го пиех в голямата доза от 20 - за първи път успях от 10.5 да сваля холестерола на 4.2 и тогава реших да го спря. Резултата след 3 месеца ми беше пак 10. Май ще трябва да го пия цял живот. Но определено само той ми помогна. Така че го препоръчвам горещо

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

11 от 13 потребителя намират този отзив за полезен.

Продължи да четеш потребителските отзиви за Крестор на следващата страница

Индекс на телеснaта маса

см
кг.
год.
Page generation time: 0.02607 seconds