Лекарства

Потребителски отзиви за Детралекс

Оценка

  • 4.2 от 6

Базирана на 17 отзива

Съдържанието в потребителските отзиви представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице. Винаги се консултирайте с лекар или фармацефт преди употребата на Детралекс.

17 отзива за Детралекс (виж информация)

ХВН (период на лечение - от 5 до 10 години)

Пия Флебодия вече 15 дни, но от 4 дни съм със силен сърбеж по тялото и най-вече по краката, без да имам промяна в начина на живот, а Флебодия е единствения нов медикамент, който приемам. Възможно ли е да е някаква алергична реакция от нея?

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

Аневризма (период на лечение - инцидентно, при нужда)

Аз лично съм много доволна от приема на Детралекс. С аневризма съм и обикновено при смяна на сезоните и лятото,когато е горещо имам проблеми. В момента пия Детралекс и се чувствам прекрасно,живея в Атина,където лятото е много горещо.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

3 от 3 потребителя намират този отзив за полезен.

разширени вени (период на лечение - от 1 до 6 месеца)

страхотен ефект,бързо действие.по цял ден на крак-вечер подути крака и болка.с детралекс нямам болка и подуване.купувал съм и диокет и флебодия-несравнимо по -добър ефект на детралекс,не ми е дразнил стомаха

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

11 от 12 потребителя намират този отзив за полезен.

варикозни язви (период на лечение - от 1 до 6 месеца)

Употребявам детралекс от четири пет години . Лечението продължавам до затваряне на раничките.Действието на лекарството е , че затваря раните от вътре на вън.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

4 от 4 потребителя намират този отзив за полезен.

Флебодия (период на лечение - от 1 до 6 месеца)

Незнам за какви детралекси и диокети ми говорите и не се ли съветвате със хора,който са в час с медикаментите,на мен след раждането(имах хемороиди) гинеколога ми каза така:На пазара има 3 медикамента за лечение на хемороиди Флебодия,Детралекс,и Диокет.Разликата между тях е Диокет генерика(имитация) с неясен състав,Детралекс висока цена,боли стомах и се пият 6 таблетки дневно?Само Флебодия е ОК ниска цена,за оригинален продукт не боли стомах и е дозирана двоино по-малко.Познаите какво си избрах?

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

6 от 14 потребителя намират този отзив за полезен.

Продължи да четеш потребителските отзиви за Детралекс на следващата страница

Индекс на телеснaта маса

см
кг.
год.
Page generation time: 0.02679 seconds