Лекарства

Декспантенол

На английски език: Dexpanthenol

Синоними:

  • Пантенол (Panthenol),
  • Провитамин Б5 (Provitamin B5)

Индекс на телеснaта маса

см
кг.
год.
Page generation time: 0.14126 seconds