Лекарства

Потребителски отзиви за Дипрофос

Оценка

  • 5.2 от 6

Базирана на 35 отзива

Съдържанието в потребителските отзиви представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице. Винаги се консултирайте с лекар или фармацефт преди употребата на Дипрофос.

35 отзива за Дипрофос (виж информация)

Розови петна по кожата без сърбеж или лющене, увеличаваха се и се появяваха нови. (период на лечение - по-малко от 1 месец)

20 дни след първата инжекция и мазане с изписан от доктора мехлем, петната изчезнаха. Преди 3 дни поставихме втората, но сега лицето ми, врата и деколтето са червени. Вие ми се свят и се чувствам се като цяло не комфортно и е отпаднало. Колко време ще продължава този страничен ефект? Благодаря Ви предварително за отговора.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

3 от 5 потребителя намират този отзив за полезен.

Вемам га при острш болки в коленете. При болки в кръста и ставите (период на лечение - по-малко от 1 месец)

Добре ми действа. Болките намалят и се чувстваш човек .А къде мога да намеря Дипрофос. Имам голяма нужда от него

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

2 от 4 потребителя намират този отзив за полезен.

Болки в кръста (период на лечение - инцидентно, при нужда)

На мен лично много ми помага.Около час след първата инжекция вече чувствам облекчение.Личния лекар ми слага 3 инжекции-по една през ден.В другите отзиви прочетох,че хора се оплакват от странични ефекти-при мен такива не са се появявали.Но явно ги има,затова е добре да не се приемат преди консултация с лекар.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

3 от 4 потребителя намират този отзив за полезен.

Болки в кръста

Незнам дали ще ми помогне но не бих си я сложила я била втори път толкова странични ефекти има чак зъбите ми се разклатиха получих парандотоза.високо кръвно вече четвърти ден прилошава ми треперенес една дума четири дни съм негодна и само спя а преди това имах само силни болки в кръста каза ми личния възпален нерв тази инжексия дипрофокс за мен е много вредна тя е убиец .

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

2 от 5 потребителя намират този отзив за полезен.

имам прещипан нерв на левият крак

след втората инжекция резултатът беше отвратителен за мен болката отшумя но страничните ефекти са много подуване на лицето все едно са ми били 100 кубика ботокс ,подуване на краката до неузнаваемост дори колената ми изчезнаха ,чувството е че някой те е напомпил и от 50кл ставаш 80кл с много болки ,получих и нощно изпотяване и трайна температура ,болки и в бъбреците тази инжекция е убиец на организма аз лично повече никога няма да си поставям каквито и да е инжекции но от тази се пазете !

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

4 от 7 потребителя намират този отзив за полезен.

Продължи да четеш потребителските отзиви за Дипрофос на следващата страница

Индекс на телеснaта маса

см
кг.
год.
Page generation time: 0.21188 seconds