Лекарства

Потребителски отзиви за Фосаванс

Оценка

  • 4.5 от 6

Базирана на 2 отзива

Съдържанието в потребителските отзиви представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице. Винаги се консултирайте с лекар или фармацефт преди употребата на Фосаванс.

2 отзива за Фосаванс (виж информация)

Наличие на Остеопороза (период на лечение - от 1 до 6 месеца)

Аз съм на 35 год. взимам го от един месец но не мога да разбера още от действието, явно е че трябва да изчакам 6-те месеца от приема за да видя резултата и съответно влиянието му върху костната ми структура.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

10 от 13 потребителя намират този отзив за полезен.

ЛЕЧЕНИЕ НА ОСТЕОПОРОЗА - ПОСТМЕНОПАУЗАЛНА, КОРТИКОСТЕРОИДИНДУЦИРАНА ОСТЕОПОРОЗА И ОСТЕОРОРОЗА ПРИ МЪЖЕ (период на лечение - от 1 до 2 години)

ВЪЗМОЖНО НАЙ-ДОБРИЯТ МЕДИКАМЕНТ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ОСТЕОПОРОЗА. ПОВЛИЯВА ВСЯКАКЪВ ВИД ФРАКТУРИ. НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ВЗЕМА ДОПЪЛНИТЕЛНО ВИТ. "Д". А ТОЙ Е НУЖЕН ЗА ДА МОЖЕ ПО-БЪРЗО ДА СЕ УСВОИ КАЛЦИЯ И ДА СЕ НАМАЛИ РИСКА ОТ ПОСЛЕДВАЩИ ФРАКТУРИ. ПРОЧЕТОХ, ЧЕ ДОЗАТА ОТ 5600 ЕДИНИЦИ ВИТ "д", ПОВЛИЯВА НОРМАЛНОТО КОСТНО ФОРМИРАНЕ, ВЛИЯЕ ВЪРХУ НЕРВНО-МУСКУЛНАТА ФУНКЦИЯ И НАМАЛЯВА РИСКА ОТ ФРАКТУРИ. МАЙКА МИ ПРИЕМА ТОЗИ МЕДИКАМЕНТ ОТ 1 Г. И ПОЛОВИНА И РЕЗУЛТАТЪТ Е ВПЕЧАТЛЯВАЩ. ВЕЧЕ НЯМА БОЛКИ В ГЪРБА, ЧУВСТВА СЕ ПО-РАБОТОСПОСОБНА И ОТ ЧЕРВЕНАТА ЗОНА ВЕЧЕ Е В ЖЪЛТАТА.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

36 от 41 потребителя намират този отзив за полезен.

Page generation time: 0.02506 seconds