Лекарства

Потребителски отзиви за Изопринозин

Оценка

  • 3.3 от 6

Базирана на 19 отзива

Съдържанието в потребителските отзиви представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице. Винаги се консултирайте с лекар или фармацефт преди употребата на Изопринозин.

19 отзива за Изопринозин (виж информация)

вирус

Ужасен продукт, от три приема детето се обрина цялото, стана в пъпки.
Съжалих че изобщо го дадох, сега лекуваме алергия.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

папилома вирус (период на лечение - от 1 до 2 години)

преди 4 години ми откриха папилома вирус и ми казаха всяка пролет и есен да пия изопринозин или биозин по 10 дни. Тези "прехвалени" имуностимулатори ми отключиха ЗВЕРСКА АЛЕРГИЯ под всякакви форми... Говорих с моя позната имунолог в Германия и жената ми обясни, че тези препарати в САЩ и други държави са ЗАБРАНЕНИ за деца. Обясни ми, че вредата от тях е несравнимо по-голяма отколкото ползата. Аз никога не бях имала алергични прояви, а сега ще си ги имам доживот, благодарение на тези препарати които объркаха имунната ми система и тя сега ме съсипва с автоимунно заболяване!!!Имуноложката си ми го каза, Витамини, но не от аптеката, а от плодовете и зеленчуците, това са единствените не вредни имуностимулатори.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

11 от 15 потребителя намират този отзив за полезен.

повишена температура (период на лечение - инцидентно, при нужда)

Температурата спря,но след третия ден детето ми почна да кашля а и хрема се появи....започна да става нервна,агресивна и не можеше изобщо да спи....предполагам това е страничен ефект от изопринозин и го спрях

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

2 от 4 потребителя намират този отзив за полезен.

афтозен стоматит (период на лечение - инцидентно, при нужда)

Изопринозин добре повлия четиридневната висока температура на детето ми, но се проявиха страничните ефекти върху нервната система (и то при прием само на 15 мл. за два дни) - силна възбудимост, раздвиженост, агресивни и импулсивни прояви в поведението, намалена концентрация на вниманието, трудности при заспиване.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

4 от 5 потребителя намират този отзив за полезен.

Чести инфекции на дихателната система (период на лечение - инцидентно, при нужда)

Добро лекарство. Изпробвала съм го при нужда няколко години. Моята имунна система е много слаба. Първите 3 месеца от 2014 г. непрекъснато боледувах - ларингит, трахеит, бронхит, пневмония /болница/. 7 антибиотика. Едва се излекувах и след това през седмица - ново разболяване с болки в гърлото и/или кашлица, мускулни болки. Изопринозинът помогна изключително много като предотврати по-тежки последици и доведе до излекуване за няколко дни последните 3-4 пъти, включително и в момента.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

9 от 9 потребителя намират този отзив за полезен.

Продължи да четеш потребителските отзиви за Изопринозин на следващата страница

Индекс на телеснaта маса

см
кг.
год.
Page generation time: 0.02593 seconds