Лекарства

Потребителски отзиви за Изопринозин

Оценка

  • 3.2 от 6

Базирана на 20 отзива

Съдържанието в потребителските отзиви представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице. Винаги се консултирайте с лекар или фармацефт преди употребата на Изопринозин.

20 отзива за Изопринозин (виж информация)

Грип

Температурата спадна, но детето започна да става нервно, не може да го успокоим. Страшно е. Въобще не им го причинявайте.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

вирус

Ужасен продукт, от три приема детето се обрина цялото, стана в пъпки.
Съжалих че изобщо го дадох, сега лекуваме алергия.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

1 от 1 потребителя намират този отзив за полезен.

папилома вирус (период на лечение - от 1 до 2 години)

преди 4 години ми откриха папилома вирус и ми казаха всяка пролет и есен да пия изопринозин или биозин по 10 дни. Тези "прехвалени" имуностимулатори ми отключиха ЗВЕРСКА АЛЕРГИЯ под всякакви форми... Говорих с моя позната имунолог в Германия и жената ми обясни, че тези препарати в САЩ и други държави са ЗАБРАНЕНИ за деца. Обясни ми, че вредата от тях е несравнимо по-голяма отколкото ползата. Аз никога не бях имала алергични прояви, а сега ще си ги имам доживот, благодарение на тези препарати които объркаха имунната ми система и тя сега ме съсипва с автоимунно заболяване!!!Имуноложката си ми го каза, Витамини, но не от аптеката, а от плодовете и зеленчуците, това са единствените не вредни имуностимулатори.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

13 от 17 потребителя намират този отзив за полезен.

повишена температура (период на лечение - инцидентно, при нужда)

Температурата спря,но след третия ден детето ми почна да кашля а и хрема се появи....започна да става нервна,агресивна и не можеше изобщо да спи....предполагам това е страничен ефект от изопринозин и го спрях

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

2 от 4 потребителя намират този отзив за полезен.

афтозен стоматит (период на лечение - инцидентно, при нужда)

Изопринозин добре повлия четиридневната висока температура на детето ми, но се проявиха страничните ефекти върху нервната система (и то при прием само на 15 мл. за два дни) - силна възбудимост, раздвиженост, агресивни и импулсивни прояви в поведението, намалена концентрация на вниманието, трудности при заспиване.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

5 от 7 потребителя намират този отзив за полезен.

Продължи да четеш потребителските отзиви за Изопринозин на следващата страница

Индекс на телеснaта маса

см
кг.
год.
Page generation time: 0.03447 seconds