Лекарства

Потребителски отзиви за Лекоклар ХЛ

Оценка

  • 1.8 от 6

Базирана на 4 отзива

Съдържанието в потребителските отзиви представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице. Винаги се консултирайте с лекар или фармацефт преди употребата на Лекоклар ХЛ.

4 отзива за Лекоклар ХЛ (виж информация)

оплакванията бяха- температура, обща отпадналост, главоболие. (период на лечение - по-малко от 1 месец)

Отвратителен антибиотик. Съпруга ми го приема вече 7 дни, и резултат от лечението няма. Напротив общото му състояние се влоши, подържа температура между 37-37.8, има главоболие и обща отпадналост. Днес пак сме доктор. Не го препоръчвам на никой!

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

2 от 3 потребителя намират този отзив за полезен.

бронхит (период на лечение - инцидентно, при нужда)

Още след първото хапче получих болки в бъбреците - имала съм бъбречни проблеми, хроничен пиелонефрит. Лекарят не ме попита за това. Едва издържах докато изпих и 5-те хапчета, като ми бяха предписани по 2 на ден. Преди него бях си самопредписала друг антибиотик, лекарят каза че били детски дозите. И досега гласът ми си остава трайно променен, и някакво слабо но постоянно неразположение, не знам дали да ходя отново на лекар, след като хриповете и кашлицата преминаха.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

3 от 4 потребителя намират този отзив за полезен.

ОВИ (период на лечение - инцидентно, при нужда)

Изписан е на сина ми който е на 16 навършени години, също като предшиния отзив с оплакване от главоболие и разстройство. На листовката на самия антибиотик това е споменато като странични ефекти. За в бъдеще ще се опитам да избягвам употребата на този антибиотик.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

3 от 4 потребителя намират този отзив за полезен.

bronchitis acuta (период на лечение - инцидентно, при нужда)

В аптеката ме убедиха, че поради липса на предписания ми фромилид уно 500 мг, същата работа ще ми свърши и Лекоклар. Проблемът е, че при прочит на листовката за пациента се набива на очи, че соченият препарат не се препоръчва за деца под 12години (какъвто е пациентът), а за другите препарати с тази активна съставка подобно предупреждение липсва. Детето ми се оплака от главоболие и болки в корема след приема на медикамента.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

12 от 15 потребителя намират този отзив за полезен.

Page generation time: 0.02573 seconds