Лекарства

Лутропин алфа

На английски език: Lutropin alfa

Синоними:

  • Рекомбинантен човешки лутеинизиращ хормон (Recombinant human luteinizing hormone)

Индекс на телеснaта маса

см
кг.
год.
Page generation time: 0.09852 seconds