Лекарства

Потребителски отзиви за МабТера

Оценка

  • 4.4 от 6

Базирана на 11 отзива

Съдържанието в потребителските отзиви представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице. Винаги се консултирайте с лекар или фармацефт преди употребата на МабТера.

11 отзива за МабТера (виж информация)

a

ako ste osigureni le4enieto e besplatno edinstvenata bolnica specializirana ot 65 godini e taka nare4enata rakova bolnica v sofia

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

3 от 3 потребителя намират този отзив за полезен.

хронична лимфоцитна левкимия (период на лечение - от 6 месеца до 1 година)

за сега много добри щевидим до всички химио терапии

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

2 от 3 потребителя намират този отзив за полезен.

Продавам МабТера (период на лечение - инцидентно, при нужда)

Преди 4-5 месеца,лекуващите ми лекари,решиха да ме лекуват с Мабтера. Диагнозата ми е ревматоиден артрит,припокрит с лупус. Много трудно намерихме това лекарство,а и цената си я бива ! И след като я намерихме,трябваше да ми я влеят,но изведнъж изследванията ми се влушиха и от тогава кръвните ми показатели не са подходящи за това лекарство,и вливането стана невъзможно. Ще се радвам да помогна на някой,който има нужда от него! Затова го продавам!
2500 лв за две опаковки от 500 мг
Телефонът ми е 0885170107,казвам се Бояна

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

4 от 5 потребителя намират този отзив за полезен.

неходжкинов лимфом (период на лечение - от 6 месеца до 1 година)

Направих 6 курса заедно с химиотерапия. Това се случи през 2009-та. Лекуващата лекарка от хематологията в Александровска болница - д-р Цветкова (млада, много знаеща и амбициозна лекарка) изготви протокола и ми отпуснаха лекарството безплатно ( и без връзки и пари). Наистина то се поставя по определени изисквания (скорост, време и т.н.). Лекарката ме наблюдаваше непрекъснато точно заради опасността от алергична реакция - особено първия път.(слава Богу всичко беше наред) Сега съм добре..вече година и половина оттогава. Благодарна съм, че попаднах на професионалисти - просто имах голям късмет! Желая го на всички!

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

18 от 18 потребителя намират този отзив за полезен.

ревматоиден артрит

Миналата година ми вляха мабтера, искам да споделя, че ефектът беше нулев, поради факта, че нашите лекари не са наясно как точно се ползва, в листовката пише, ама кой от тях да прочете, че то се ползва при определени показатели на кръвната картина. Това важеше за едно момче, на което само и само да му вземат парите го вляха. При мен картината беше добра, но заедно с него аз пиех куп други лекарства и както се досещате не ми стана ясно имаше ли ефект от цялата работа, още повече, че би трябвало да се направи повторно вливане след 6 месеца, което на мен никой предваритено не беше ми казал, та ефектът тъй като лекарството струваше майка си и баща си, нямаше как да е положителен, защото човек трябва за себе си да реши ще успее ли да си го купи. Аз например теглих кредит и нямаше как да тегля пак такава сума и въобще хубава работа, ама българска. Та точно на шестия месец, когато ми беше писнало от кортизони, метотрексати и тем подобни глупости ги спрях и болестта се върна с нова сила, там от където беше почнала. Честно много бях разочарована и не разбрах тая мабтера направи ли нещо или..., но факт е, че дори и да е имала действие точно на шестия месец беше спряло да действа. Да ви кажа и аз мога да лекувам така с биологично лекарство, но заедно с него и останалите традиционни за болестта с НСПВС и кортизони. Тъкмо си казваш ей появи се нещо ново наистина, а те нашите те вземат за опитно зайче. Ако някой ходи в София, понеже там е единствената клиника по ревматология, никога не попадайте в ръцете на едно от протежетата там д-р Иванова, която се интересува единствено от статистиката и градеж на кариера на писане на научни трудове от изпитанията с тези нови за България лекарства, някаква измислена лекарка, която освен да пише в техните си картони, друго нищо не прави. И ще ви разкажа случката, която ме кара да пиша тези неща. Лично аз, когато ми го вливаха, без малко да получа алергична реакция, тъй като то се влива с определена скорост и понеже нашите не осигуряват система, която регулира, си го регулирате с помощта на сестрите, които хал хабер си нямаха от медикамента и при увеличение на скоростта, аз започнах да се задушавам, майката на момчето хукна да вика "лекарката", а тя казала само да си допиша нещо, после ни разпитва как сме и ни заяви, че ни пита за статистиката, че нещо я интересува /тук малко го поразкрасих/. Това е от мен, правете си изводите всеки за себе си.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

16 от 18 потребителя намират този отзив за полезен.

Продължи да четеш потребителските отзиви за МабТера на следващата страница

Индекс на телеснaта маса

см
кг.
год.
Page generation time: 0.09145 seconds