Лекарства

Потребителски отзиви за Макмирор комплекс

Оценка

  • 3.3 от 6

Базирана на 8 отзива

Съдържанието в потребителските отзиви представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице. Винаги се консултирайте с лекар или фармацефт преди употребата на Макмирор комплекс.

8 отзива за Макмирор комплекс (виж информация)

Заболявания (период на лечение - инцидентно, при нужда)

Единственото лекарство, което при мен действа безотказно на различни по вид полови и гъбични инфекции! Да, цапа, но за мен няма аналог, а съм изпробвала доста глобули, кремове, хапчета и какво ли не още...

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

Гъбички и анаероби (период на лечение - инцидентно, при нужда)

Вече 2 пъти са ми го изписвали и 2та пъти нямаше никакъв ефект, след лечение когато отидех на контролен преглед нещата бяха все по-зле, така че не си хабете парите и нервите бактериите вече са му свикнали и не е ефикасно...

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

1 от 3 потребителя намират този отзив за полезен.

посещение при специалист (период на лечение - инцидентно, при нужда)

Никой ли не го притеснява изписаното в листовката за употреба "ХИМИОТЕРАПЕВТИК"?! Изчетох десетки коментари за лекарството и единственото, което споделят жените е, че сутрин изтичало. Естествено, че ще изтече. Въпросът е, има ли опасни последици от ползването на химиотерапевтици (знаем, че такива ползват раково болните пациенти) и има ли траен ефект от него?

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

1 от 5 потребителя намират този отзив за полезен.

изписани са на годеницата ми, също и на мен (период на лечение - по-малко от 1 месец)

Това лекарство - Макмирор комплекс, заедно с Макмирор са изписани на мен и на годеницата ми. Лекарката е казала, да поставям лекарството в ануса, но много ми е чудно и абсурдно, при положение, че се говори само за жени и е вагинално лекарство. Също при опит да говорим с нея по телефона по въпроса, защо е изписан и на мен, същата е затворила телефона с последни думи "Ако искате да се лекувате, ще ги използвате ". Моля ви чакам отговор, дали това лекарство, трябва да се ползва от мъж, през ануса. Просто ме е страх, да не причиня нещо на тялото си, заради недоразумения. Лека работа ви желая.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

3 от 5 потребителя намират този отзив за полезен.

Гъбична инфекция (период на лечение - от 1 до 6 месеца)

Нямах сърбеж,но откакто приемам лекарството имам и то доста неприятен.Имам чувството че се увеличават гъбите,когато поставям глобула и усещам мехури по стените на влагалището.Малко съм изплашена,дали няма обратен ефект?

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

13 от 17 потребителя намират този отзив за полезен.

Продължи да четеш потребителските отзиви за Макмирор комплекс на следващата страница

Page generation time: 0.03569 seconds