Лекарства

Потребителски отзиви за Мирена

Оценка

  • 4.6 от 6

Базирана на 30 отзива

Съдържанието в потребителските отзиви представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице. Винаги се консултирайте с лекар или фармацефт преди употребата на Мирена.

30 отзива за Мирена (виж информация)

яанемия продължителен цикъл (период на лечение - инцидентно, при нужда)

от 14 дена след посатвянето не ми спира да кърви и цапа ,имам и болки,не търсех този афект,обмислям да я махна

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

Обилно кръвотечение следствие на миомни възли (период на лечение - от 1 до 2 години)

Здравейте, искам да попитам има ли случай на рак на гърдата следствие на поставена хормонална спирала?

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

0 от 1 потребителя намират този отзив за полезен.

По препоръка на гинеколожката ми! (период на лечение - инцидентно, при нужда)

Здравейте, аз съм на 52 години и може би от първите с Мирена. Първо да кажа, че винаги съм имала оскъден цикъл, на 39-40 години влязох в менопауза. Започнах да не се чувствам добре, имам предвид - изпотяване, нервност. Споделих го с моята гинеколожка, тя ми изписа хормонални лекарства, сега не си спомням какви бяха. След няколко месеца отидох при лекарката и тя каза: До тук с хормоналните лекарства, сега ще ти сложа Мирена, това й бе първото слагане на спирала от такъв тип, в България още не беше популярно и аз нищо не знаех за нея, но това е лекар който ми е спасил моя живот и благодарение на нейните усилия аз имам прекрасен син, който вече е на 30 години, така че се доверих и не сбърках. Искам да ви кажа, че преди все имах някакви проблеми, ту сърбежи, ту нещо друго , откакто сложих Мирена, нямах никакъв проблем със нищо. Безкрайно съм й благодарна, че ми спести всичкия тормоз около менопаузата. След като я махнахме след 1-2 години вече нямам цикъл. Така, че се доверете на личния ви гинеколог. Аз лично съм много доволна! Успех момичета, мислете позитивно вие още сте млади!

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

4 от 5 потребителя намират този отзив за полезен.

Обилен мензис първите два дена (период на лечение - инцидентно, при нужда)

Цикълът ми се нормализира, но ми се подуха краката около глезените. Първоначално единия , после и другия.Някой имал ли е такъв проблем след поставянето на спиралата? Ходих на ортопед, на съдов хирург, направих си изследвания- пълна кръвна картина и всичко е ок. Тези отоци около глезените от какво са никой не може да каже. Ако някой знае отговора да напише ще съм много благодарна. Благодаря предварително!

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

обилен цикъл и миомни възли (период на лечение - от 1 до 6 месеца)

Здравейте, момичета - искам вашето мнение по моят проблем. Имам спирала Мирена от 14 февруари, след поставянето ми кървеше /леко/ 3-4 дни. След което спря, дори успях да след седмица да правя секс. 3-4 дни след половият контакт започнах да кървя и то доста по обилно, отколкото съм чувала за жените с Мирена. В момента съм в цикъл и е доста обилен, не е като преди поставянето, няма ги и съсиръците, но си е обилно. Ходих 2 пъти на лекар и той ме убеждава , че всичко е ок, че било нормално, че при някои жени и до 2 месеца имало кървене, ама при мен не е просто зацапване, а си е доста. Нямам болки, но вече месец чакам да ми спре и като гледам както се е кротнало няма и намерение. Благодаря Ви предварително, споделете моля ви, при някоя от вас има ли такъв проблем.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

6 от 8 потребителя намират този отзив за полезен.

Продължи да четеш потребителските отзиви за Мирена на следващата страница

Page generation time: 0.02389 seconds