Лекарства

Потребителски отзиви за Моксогамма 0,3 mg филмтаблетки

Оценка

  • 1.7 от 6

Базирана на 3 отзива

Съдържанието в потребителските отзиви представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице. Винаги се консултирайте с лекар или фармацефт преди употребата на Моксогамма 0,3 mg филмтаблетки.

3 отзива за Моксогамма 0,3 mg филмтаблетки (виж информация)

Есензиална първична хипертония (период на лечение - инцидентно, при нужда)

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРИЕХ МОСОГАМА 0.3 И УСЕТИХ ПЪРВО СУХОТА В УСТАТА И НЕМОЖЕХ ДА ПРЕГЛЪЩАМ ЧЕ СЕ НАЛАГАШЕ ДА ВЗЕМА ГЛЪТКА ЗЕХТИН ЧЕ ДА ПРЕГЛЪТНА НЯМАХ НИКАКВА СЛЮНКА В УСТАТА ИМАХ ЧУВСТВОТО ЧЕ ЩЕ СЕ ЗАДУША. НЕЗНАМ ТОВА АЛЕРГИЧНА РЕАКЦИЯ ЛИ Е ИЛИ ДОЗАТА ОТ 0.3 МГ Е ВИСОКА ЗА МЕН. ОПРЕАЕЛЕНО КРЪВНОТО СПАДНА ДО 111 на 80 но не ми се ще ако се наложи пак да го взема.По добре е при нужда да взема хлофодон .

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

високо кръвно налягане!

От 4 дена го взимам,но определено това не е моето лекарство,което ще ми помогни.Сваля кръвното до един час, после започва стягане в гърдите,въздуха не ми стига и веднага кръвното се качва 180/120.После не се сваля лесно.Налага се да взимам хлофадон и бизогама.Доктора настоява да взимам моксогамма 3 млг.заедно с ритмокард 300.Взимам ги но по зле ми става!Незная какво да правя!

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

26 от 29 потребителя намират този отзив за полезен.

Високо кръвно налягане (период на лечение - по-малко от 1 месец)

Пия го само от два дена. Много агресивно въздействие. Главата се "изпразва", усеща се замайване. Кръвното спада рязко, а в следващия момент може да скочи. Леко изтръпване на крайниците; по-точно се усещат като чужди и омалели. Мното противопоказация. Може би след време ще намалеят тези реакции, но аз едва ли ще продължа да го приемам. Не ми се иска да преживея отново днешните усещания. А иначе кръвното спада, дори в момента много /110-60/ от /180-100/. ВЪПРОС: Защо се пуска на пазара лекарство, за което има толкова малко информация; откровено е записано, че няма достатъчно лабораторни изводи.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

47 от 61 потребителя намират този отзив за полезен.

Индекс на телеснaта маса

см
кг.
год.
Page generation time: 0.02571 seconds