Лекарства

Потребителски отзиви за МСТ Континус

Оценка

  • 6 от 6

Базирана на 4 отзива

Съдържанието в потребителските отзиви представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице. Винаги се консултирайте с лекар или фармацефт преди употребата на МСТ Континус.

4 отзива за МСТ Континус (виж информация)

Искам да спра метадон

Може ли някой да ме упъти към лекар който може да ми изпише мст .Това е голям проблем . Никой не иска да го изпише на кубик и половина съм и няма спиране .Никой няма интерес да го изпишат. Какво ли не пробвах къде ли не ходих .Просто не ми се обсъжда тази тема с здравеопазването.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

спиране на метадон (период на лечение - от 2 до 5 години)

От четири години съм на метадон, като започнах с 10 и за сравнително кратко време успях да го сваля до 2 кубика. Тези 2 кубика обаче за мен се оказаха една огромна и непреодулима бариера. Оттам-нататък започна едно лутане, ту нагоре, ту надолу.... В момента съм на 4 кубика и стигнах до извода, че с елегантно намаляне, каквато всъщност беше и първоначалната идея за спиране, няма да се получи. И така решихме с моята психиятърка в програмата да седнем и да обсъдим нова стратегия, която се надявам, че най-накрая ще ме измъкне от този четири годишен ад. В разговора ми с нея, стигнахме до идеята да спрем меда отраз, като за детокса използваме именно въпросния МСТ Континус. Силно съм окуражен, че този метод ще ми помогне и най-вече- ще ми спести така прочутите метадонови абстиненции. Реших да започна детокса от 1-ви февруари, а през оставащото време да се постабилизирам и подготвя психически за така дългоочакваното спиране на метадона.
Ще напиша допълнителен коментар с отзивите ми, след като изкарам 30 дневния детокс, Дали въпросният метод е бил успешен? Как съм се чувствал физически и психически през това време? Имал ли съм проблеми със съня?

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

1 от 1 потребителя намират този отзив за полезен.

зависимост на близък (период на лечение - от 1 до 6 месеца)

Препоръчвам на тези, които искатда се отърват от метадонова или хероинова зависимост, да се лекуват с МСТ. При правилно намаляване на дозата има големи шансове за успех. Абстиненция от хероин или метадон (която е по-тежка от хероинова) няма, а при детокса от МСТ почти не се усеща.
Успех!

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

2 от 2 потребителя намират този отзив за полезен.

Хероинова зависимост (период на лечение - от 6 месеца до 1 година)

Най-доброто лекарство, с което съм се лекувала до момента. Метадонът и субститолът са прекалено силни, много смачкват и след това спирането е невъзможно. А с МСТ и лесно свалям доза и се чувствам изключително добре.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

2 от 2 потребителя намират този отзив за полезен.

Page generation time: 0.03219 seconds