Лекарства

Потребителски отзиви за Парлодел

Оценка

  • 4.3 от 6

Базирана на 4 отзива

Съдържанието в потребителските отзиви представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице. Винаги се консултирайте с лекар или фармацефт преди употребата на Парлодел.

4 отзива за Парлодел (виж информация)

аденом на хипофизата (период на лечение - от 1 до 6 месеца)

След кратко лечение с Бромокриптин се почувствах много зле. Разбрах, че по-добрият заместител е Парлодел, който , обаче не можеше да се намери никъде. Може да се достави от Гърция, където все още си продава. Ако можете набавете си го чрез познати аптекари. Аз направих така. Сега се чувствам далеч по-добре.Успех!

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

naprejenie v gradite

tova lekarstvo go ima samo v edna apteka v Pazardjik

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

2 от 2 потребителя намират този отзив за полезен.

хиперпролактинемия (период на лечение - от 1 до 6 месеца)

аз сам имам хиперпролактинемия. изписаха ми парлодел, но не можах да го открия в нито една аптека! ЗАЩО? сега взимам бромокриптин и бих казала, че се чувствам като парцал. постоянно ми се вие свят, кръвното ми пада и бъбреците започнаха да се обаждат! като има толкова странични ефекти, защо се предлага на пазара!!! а плюс това правя инвитро опити. кажете ми кое лекарство е най-добро за мен, тъй като се налага да го пия и по време на бремеността! моля ви някой да ми отговори!

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

2 от 2 потребителя намират този отзив за полезен.

аденом на хипофизата и хипер пролактенемия (период на лечение - от 1 до 2 години)

Много бързо се адаптирах към лекарството, при мен нямаше никакви странични ефекти /само малко ми се запушваше носа/ и имах много бърз терепевтичен ефект, след 2 годишно лечение аденомът мина в регресия и почти изчезна, но за съжаление след това лекарството изчезна от пазара и трябваше да мина на заместители с много тежки странични ефекти.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

5 от 5 потребителя намират този отзив за полезен.

Индекс на телеснaта маса

см
кг.
год.
Page generation time: 0.01994 seconds