Лекарства

Потребителски отзиви за Сингулар

Оценка

  • 4.2 от 6

Базирана на 33 отзива

Съдържанието в потребителските отзиви представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице. Винаги се консултирайте с лекар или фармацефт преди употребата на Сингулар.

33 отзива за Сингулар (виж информация)

асма (период на лечение - от 1 до 2 години)

Дъщеря ми която е на 12 години взима сингулар вече цяла година. Преди 2 месеца се появиха странични проблеми като рязко напълняване, нервност, граничеща с психологични проблеми, изключителна чувствителност и раздразнимост, безсъние и едната й гърда израстна много повнече от другата, провисна и това много ме притеснява. При опит да обърнем нееднократно внимание на личния лекар, ни бе обяснено да не се вглеждаме в този проблем защото бил свързан с растежа. Моля за помощ, какво да направим защото тези симптоми много ме притесняват.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

3 от 5 потребителя намират този отзив за полезен.

асма с алергичен компонент (период на лечение - от 1 до 6 месеца)

Вземам сингулар от три месеца заедно със симбикорт.Сингулара много добре действа за алергичен ринит,не усещам никакви странични ефекти.Когато го спрях втория месец,ми се запуши носаи ми се загуби обонянието,започнах го пак и веднага се усети промяна.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

2 от 4 потребителя намират този отзив за полезен.

Недоказана астма,след прекаран бронхеолит (период на лечение - от 1 до 2 години)

Много съм обезпокоена.Детето ми беше на сингулер 1,5 г.и се повлия мн.добре,почти не боледуваше,а когато това се случи просто се оправяше лесно и без последици.Изведняж обаче алерголожката го спря и то през есента,когато има най много вирусди,с мотива ,че е мн.вредно,уврежда черния дроб,а нейно уж близко дета даже било направило левкимияот приема му.Изписа обаче фдлексотид,който не му закупих,защото зная ,че е кортикостероид,после изписа пулмикорт и продължава да твърди,че е детски лекар и никога няма да си позволи да предпише сдингулер ..Добре ,много съвестна била ,а тогава защо с чиста съвест изписва кортикостеройдси на дете,което не се знае дали изобщо има нужда от това.Питам се вече това не е ли един вид бизнес и някаква уговорка с фирма пройзводител.Знаете ли някой доблестен и съвестен лекар при когото да отидем и да получим достоверна информация кое лекарство е по-малкото зло и ако знаете такъв кажете ми как да се свържа с него,защото съм много отчаявна и обезверена.Жалко,че здравето на децата ни се превръща в доходен бизнес за някои.Зная,че има много достойни лекари и само искам да получа от тях правилното лечение за детето до като е време.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

5 от 5 потребителя намират този отзив за полезен.

Диагнозата ни е неалергичен тип астма (период на лечение - от 2 до 5 години)

От есента на 2010 година сме на Сингулар, спираме го през лятото и есента пак го почваме, но нямам такива впечатления, че от него се напълнява или расте повече. Имам тризначки и само едната е на Сингулар, но е най-дребна и слаба от всички, въпреки, че се роди втора по килограми. Само веднъж ми е направила спазъм и то 2011 г., точно преди да започнем да го пием. През другото време си боледува, но слава богу не ми е правила тежки спазми. Две години ги водихме на Трявна, но ефекта почти беше нулев при нас, сега последните 2 години ги водим на Сандански и като чели са по-добре.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

4 от 4 потребителя намират този отзив за полезен.

бронхиална астма с алергичен компонент (период на лечение - от 2 до 5 години)

Детето ми е на 9 години. Взима лекарството от 3 години. Астматичните пристъпи намаляха и се стабилизира. Страничният ефект е че напълня и наедря. Лекарството има сериозни противопоказания. Много помага, въпросът е какво уврежда и как се отразява на развитието на децата. Обиколила съм всички национални консултанти и де що има специалисти по астма и алергии, но на този ми въпрос никой не можа да даде отговор.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

5 от 8 потребителя намират този отзив за полезен.

Продължи да четеш потребителските отзиви за Сингулар на следващата страница

Page generation time: 0.10955 seconds