Лекарства

Потребителски отзиви за Тахистин

Оценка

  • 5.2 от 6

Базирана на 9 отзива

Съдържанието в потребителските отзиви представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице. Винаги се консултирайте с лекар или фармацефт преди употребата на Тахистин.

9 отзива за Тахистин (виж информация)

hipoparatiriodizam (период на лечение - повече от 10 години)

nai- dobro ot vsichki

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

1 от 1 потребителя намират този отзив за полезен.

След операция на щитовидната жлеза ми се появиха проблемите с регулирането на йонизирания калций и оттогава приемам Тахистин, като с годините достигнах до дневна доза от 5 капки и се чувствах много добре, но лекарството изчезна от търговската мрежа. (период на лечение - от 5 до 10 години)

До началото на 2011 все още приемах Тахистин, тъй като се бях презапасила, но от 1 месец насам, не приемам нищо и започнах да се чувствам много зле. Днес моят лекуващ лекар ми каза, че адекватен заместител на Тахистина е АТ-10 и други пациенти успявали да си го купят от Румъния, затова и аз ще пробвам там, но ако някой знае друг начин за набавяне на едното, или другото лекарство моля, да даде информация!

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

2 от 2 потребителя намират този отзив за полезен.

zaboliavane (период на лечение - повече от 10 години)

lekarstvoto e nai dobro ,no ot mnogo vreme go niama dori i v Rumania.Az go pieh ot 1985gd ,kogato po pogre6ka mi mahnaha para6titovidnite jlezi.A.T.10 sa6to e dobro ,no i nego go niama. ako niakoi moje da mi prepora4a ne6to.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

2 от 2 потребителя намират този отзив за полезен.

Хипотиреоидизъм, отстранени паращитовидни жлези (период на лечение - от 2 до 5 години)

Чувствам се добре и много рядко имам оплаквания от самото заболяване, но вече 8 месеца липсва на пазара и моите мъки са много големи. Искам да знам дали мога да си го набавя от някъде, защото във всички аптеки ми казват, че липсва внос????

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

10 от 10 потребителя намират този отзив за полезен.

Провери за потребителски отзиви за Тахистин на предходните страници

Индекс на телеснaта маса

см
кг.
год.
Page generation time: 0.02546 seconds