Лекарства

Потребителски отзиви за Тамифлу

Оценка

  • 4.8 от 6

Базирана на 4 отзива

Съдържанието в потребителските отзиви представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице. Винаги се консултирайте с лекар или фармацефт преди употребата на Тамифлу.

4 отзива за Тамифлу (виж информация)

настинка,главоболие отпадналост (период на лечение - по-малко от 1 месец)

трети ден го приемам и ме вдигна на крака.Задължително трябва да се приема след лекарски преглед,не трябва да се предприема самолечение.Вярно,скъпо е но за здравето никога не трябва да се пазарим.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

4 от 4 потребителя намират този отзив за полезен.

Вирусна пневмония (период на лечение - инцидентно, при нужда)

След едномесечно лечение с 3 вида антибиотици - Зинат, Авалокс, Клацид СР - сама се реших да взема и Тамифлу поради нестихващите симптоми и поставената ми полседна диагноза - специалистката УНГ не ми го препоръча (април 2009) - така че сама след изчетената литератутра и след отчаянието ми от липсата на подобрение взех Тамифлу. Мога да кажа, че благодарение на Тамифлу се излекувах.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

7 от 8 потребителя намират този отзив за полезен.

грип щам A(H1N1} (период на лечение - инцидентно, при нужда)

След търсене на помощ по Skype от приятели и близки и телефонно обаждане до аптеката за потвърждение, в неделя, 08.11.2009 г., намерих откъде да купя „Тамифлу”, за да покрия пълният курс за лечение на детето ми. Така реших проблема в конкретния момент, на моето дете и на още две деца на 4 и 8 години.
За ползата от препарата при деца мога да споделя опита си като родител, не като медицинско лице.
През първите 2-2,5 дни след прилагане на препарата, детето поддържа температура. Необходимо е през това време да се следи и намалява температурата на детето с други медикаменти в определени от възрастта граници. Тези мои наблюдения задължително ги коментирайте с личния лекар, педиатър, вирусолог или компетентно медицинско лице.
След тези първи дни, децата нормализират температурата си и започват с игрите и лудориите си.
Препаратът „Тамифлу” се прилага поне 5 дни, но най-правилното е мнението на лекуващият лекар.
Пожелавам успех и здраве на всички.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

14 от 15 потребителя намират този отзив за полезен.

грип щам A(H1N1} (период на лечение - инцидентно, при нужда)

Не мога да преценя, защото препаратът го няма на българския пазар от 06.10.2009 г., изчезна. Най-малкото ми дете, на 5 години, е болно от тази дата. Има препарат за три дена и половина, а е нужно да го взема 5 дни. Ако не намеря още е вероятно да стане резистентен към препарата. Тогава отзивът ми ще бъде отрицателен.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

11 от 15 потребителя намират този отзив за полезен.

Page generation time: 0.01043 seconds