Лекарства

Потребителски отзиви за Тарцева

Оценка

  • 3 от 6

Базирана на 3 отзива

Съдържанието в потребителските отзиви представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице. Винаги се консултирайте с лекар или фармацефт преди употребата на Тарцева.

3 отзива за Тарцева (виж информация)

рак на панкреаса с разсейки в черния дроб (период на лечение - от 1 до 6 месеца)

Мой приятел си изпати много яко от този боклук. След 4-5-месечен прием, получи 2-сантиметрова язва на дванадесетопръстника и в момента се бори за живота си. Не разбирам защо лекарите, когато си болен от рак, предварително те водят за отписан и прилагат методи за лечение, пред които методите на Светата инквизиция направо бледнеят... И също така не разбирам как може да лекуваш имунологично заболяване като унищожаваш имунната система и покрай нея останалите системи и органи от тялото. Като заключение - не само, че не удължава живота на пациентите, но и го скъсява, като прави живота им ужасен. В същото време им дава празни надежди за излекуване и те ги спират да потърсят по-адекватно лечение за болестта си.
Един ден този период от развитието на медицината ни ще бъде отречен и обявен за варварски, но колко ли хора дотогава ще умрат?!

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

0 от 1 потребителя намират този отзив за полезен.

с карцином на бял дроб съм (период на лечение - по-малко от 1 месец)

СЛЕД ХИМИОТЕРАПИЯ МИ БЕ ИЗПИСАНА ТАРЦЕВА ПИХ Я И САМАО СЛЕД СЕДМИЦА БЕШЕ АД ПРОПИКАХ КРЪВ , СПРЯХ И ПАК Я ПОЧНАХ ВТОРИЯ ПЪТ КРЪВОИЗЛИВ ОТ ДЕБЕЛЛОТО ЧЕРВО ,СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ ГО ИМАТ И ХОРА , КОИТО Я ПОЛЗВАТ 5 МЕСЕЦА И СЕ НАЛАГА ДА Я СПИРАТ ЩКО ЗА ЛЕЧЕНИЕ Е ТОВА , ТА ТО НЕ ТИ ПОМАГА АМИ ТЕ УБИВА

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

0 от 2 потребителя намират този отзив за полезен.

карцином на панкреаса (период на лечение - от 6 месеца до 1 година)

На мен ми помогна..Само два месеца след започване на лечението ми,туморните маркери се нормализираха.Единственото странично явление е умората и необходимостта да почивам повече.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

6 от 6 потребителя намират този отзив за полезен.

Индекс на телеснaта маса

см
кг.
год.
Page generation time: 0.02499 seconds