Лекарства

Потребителски отзиви за Умкалор

Оценка

  • 5.8 от 6

Базирана на 8 отзива

Съдържанието в потребителските отзиви представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице. Винаги се консултирайте с лекар или фармацефт преди употребата на Умкалор.

8 отзива за Умкалор (виж информация)

втрисане, кашлица, сополи и лека температура

ползвам го вече 3 година за моето дете. При първи симптоми го давам и успешно отърваме антибиотика.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

2 от 3 потребителя намират този отзив за полезен.

Остър бронхит

Препаратът е чуден. Препоръчвам го при първи симптоми на остър бронхит. Давам го на внуците си по препоръка на личния лекар. Добре действа на организма и няма странични ефекти. Може да се приема и от деца над 1 г., както и от възрастни.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

5 от 5 потребителя намират този отзив за полезен.

Синузит и ангина (период на лечение - по-малко от 1 месец)

аз също давам мойта висока оценка за този продукт. Искам да споделя, след като джипито ми го предписа, отначало се отнесох скептично и с надсмешка си го взех, тъй като не вярвах, че едни капки на растителна основа могат да подобрят състоянието на човек с начални симптоми на ангина и остър синизут. Обаче за мое учудване за 2 седмици ме вдигна на крака и симптомите на синузит и ангина постепенно отшумяха.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

4 от 5 потребителя намират този отзив за полезен.

Кашлица и хрема

Ние също сме много доволни от Умкалора. На нас ни го препоръча УНГ-то. Миналата година се изпозаразихме един друг след морето - аз, мъжа ми и детето. Детето имаше силна кашлица и сополки. Започнахме да го пием и тримата. Ние с мъжа ми го пихме една седмица, детето две. Имаше ефект определено. Оттогава го давам редовно на детето, да чукам на дърво, не е боледувал скоро.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

6 от 6 потребителя намират този отзив за полезен.

Простуда и бронхит на дете на 1 г. и 8 м.

Здравейте,

Аз също съм много доволна от Умкалор и го препоръчвам на всички мами като по-добрата алтернатива на антибиотиците. Препоръчаха ми го нашият педиатър и една приятелка. Отначало малко скептично се отнесохме, тъй като става въпрос за лекарство на растителна основа. Но след като го пробвахме, след 3-4 ден вече имаше подобрение. Но трябва да започне да се приема веднага при първоначални симптоми на простуда.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

7 от 7 потребителя намират този отзив за полезен.

Продължи да четеш потребителските отзиви за Умкалор на следващата страница

Page generation time: 0.00983 seconds