Новини и статии

„Азбука на кърменето“ - необходимата информация за кърменето

Публикувано в: Бременност и майчинство 15 March 2010

plakatkurmene

„Азбука на кърменето" Ви дава необходимата информация за оптималното усвояване на кърменето от майката и детето.

Авторката Д-р Гру Нюландер използва богатия си опит като специалист по кърменето и акушер-гинеколог, подбира най-доброто от съвременните изследвания, за да Ви помогне да положите успешно начало. Книгата съдържа и много полезни съвети за бащата. Това е може би най-добрата книга за кърменето издавана на българския книжен пазар.

Д-р Гру Нюландер е акушер-гинеколог, главен лекар в родилното отделение на националната болница „Риксхоспитале" в Осло, Норвегия. Книгите и, посветени на бременността, кърменето и развитието на детето, се превърнаха в бестселъри сред родителите и са публикувани на седем езика.  Тя е национален координатор на инициативата "Болница - приятел на бебето"; директор на Норвежкия Национален Център по Кърмене и на Професионалния Съвет по Кърмене. Наричана е в световната литература „иконата на кърменето" и с нейното име се свързва най-високият процент за Европа кърмещи жени в Норвегия. Носител е на редица награди за работата си в подкрепа на кърмещите майки, сред тях: „Наградата за хранене", американската „Healthy Children Award", „Почетната награда на Норвежкото гинекологично дружество" и „Наградата за живот без тютюнев дим."

Издателство "Славена"' има удоволствието да Ви покани на представянето на книгата, което ще се проведе на 17.03.2010 от 12.00 часа в Арт Салона на радио Варна. Приел е поканата за участие и норвежкият посланик в България - Г-жа Tove Skarstein.

Сподели в:

Нередност Изпрати Принтирай
Facebook

Няма коментари

Съдържанието в коментарите представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице.

Добави коментар

Коментари, които не са свързани с темата и съдържат неподходящо съдържание, могат да бъдат модерирани или премахнати.

Нагоре към статията
Page generation time: 0.20153 seconds