ATC индекс

Пневмококови ваксини

J07AL01 Пневмокок, пречистен полизахариден антиген

J07AL02 Пневмокок, пречистен полизахариден антиген, конюгиран

J07AL52 Пневмококов пречистен полизахариден антиген и Хемофилус инфлуенца, конюгирани

Page generation time: 0.06561 seconds