Лекарства

Потребителски отзиви за Алдара

Оценка

  • 5.1 от 6

Базирана на 58 отзива

Съдържанието в потребителските отзиви представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице. Винаги се консултирайте с лекар или фармацефт преди употребата на Алдара.

58 отзива за Алдара (виж информация)

кондиломи

Използвам 2ра опаковка,не виждам никакъв и минимален резултат дори,освен че имам едно главоболие,което ми се появява за секунди,силно и по няколко пъти на ден ! Искам да попитам,мога ли да си купя и кондилин,преди съм го ползвала не ми помогна,сега мога ли да го използвам да редувам алдара и кондилин,за да позавяхнат поне !

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

4 от 4 потребителя намират този отзив за полезен.

алдара (период на лечение - по-малко от 1 месец)

Използвам го от 2 седмици и вече има значителни подобрения.Само че сега ми останаха като ранички и доста щипе.Мислите ли ,че е нормално?И дали бързо ще зарастнат?

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

5 от 6 потребителя намират този отзив за полезен.

ALDARRA

IZPOLZVAM GO 2 SEDMICI PO4NAH 3-TA NO NQMA NIKAKAV EFEKT

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

3 от 3 потребителя намират този отзив за полезен.

ее

Вече изхабих 10 сашета ама не съм видяла и минимален резултат :( незнам защо,да продължавам ли,да си купувам ли втора опаковка ...нз

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

2 от 2 потребителя намират този отзив за полезен.

Кондиломи (период на лечение - от 1 до 6 месеца)

Лекувах се 3 месеца с Алдара и всичко изчезна,при това без никаква болка,никакви белези не ми останаха, вече 9 месеца след спиране на лечението не се е появило нито едно кондиломче!Изключително съм благодарен на лекуващият си лекар,че ми препоръча този продукт,въпреки,че цената му е 140 лв. за опаковка,но като се има впредвид какъв проблем ми реши,според мен е абсолютно нормална!Всъщност който иска да го боли и да се нацъфка като стрелян с пушка може да предпочете и други методи,който някои лекари препоръчват ,но това го правят защото не са на наше място!Последно,ако отново ми се наложи да ползвам това вълщебно кремче ще го направя без да се замисля ако трябва и пари назаем ще взема,но ще знам,че ще ми се реши този досаден и неприятен проблем!

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

10 от 12 потребителя намират този отзив за полезен.

Продължи да четеш потребителските отзиви за Алдара на следващата страница

Page generation time: 0.00851 seconds