Лекарства

Потребителски отзиви за Алдара

Оценка

  • 5.1 от 6

Базирана на 58 отзива

Съдържанието в потребителските отзиви представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице. Винаги се консултирайте с лекар или фармацефт преди употребата на Алдара.

58 отзива за Алдара (виж информация)

Поява на кондиломи (период на лечение - по-малко от 1 месец)

Много съм доволна от Алдара.....лекарят ми предписа само 2 сашета...като ми каза 1 да си го разделям на 3....въпреки че пише след като се отвори и използва да се изхвърли...При мен резултат от лечението беше много добър....след 10 дни ми изчезнаха всички мънички....и ми остана само 1 по-голям...след още 10 дни и него го нямаше.Много съм доволна и не мога да разбера защо няма същия ефекти при другите хора. Попринцип се бях настроила за дълго мазане, но останах много приятно изненадана...единствения страничен ефект ми беше гадния сърбеж, но предполгам , че зареди това са ми минали.Надявам се да не ми се появяват повече тъй като знам че Алдара създава имунитет на мястото на което е имало кондиломи....Моят съвет е изпозвайте го и не правете грешката да се горите.... :)))И пиенето на Изопринозин е абсолюто безмислено(думи на моя лекар-генеколог, на който съм много благодарна )

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

8 от 8 потребителя намират този отзив за полезен.

кондиломи (период на лечение - по-малко от 1 месец)

Само след 5 сашета кондиломът изчезна. Но бях го хванала в самото начало. Сега остана малка раничка на засегнатото място и мажа с Дефламол. Много съм доволна.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

1 от 1 потребителя намират този отзив за полезен.

кондиломи

HPV Вирусът е студоустойчив - премахване с течен азот не се препоръчва.
Организмът трябва сам да се справи с инфекцията, за което трябва да се използват имуностимулатори като Изопринозин. Като последен етап е премзхването на брадавиците. Преди години са използвали методи с изгаряне с електрокоагулация или СО2 лазер, а от 10 години има и Алдара. Различните методи имат различна ефикасност, която варира между мъжете и жените и за всеки човек е индивидуална. За да има някакъв ефект третирането с Алдара иска от 8 до 12 седмици средно - за 2-3 седмици не очаквайте чудеса. Не бързайте с интервенциите преди да сте опитали всички методи. Парите са пари, но белезите остават.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

2 от 2 потребителя намират този отзив за полезен.

кондиломи (период на лечение - от 1 до 6 месеца)

Кремчето е много добро,но трябва да се заредиш с търпение и да се използва продължително.Чудеса не стават.Лекувала съм се и с други методи,но кондиломите след известен период се появяваха.При Алдара това няма да стане, тоест риска от рецидив е почти нулев.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

9 от 9 потребителя намират този отзив за полезен.

kondilomi (период на лечение - от 1 до 6 месеца)

Кондилинът е пълен боклук, изобщо не се надявайте на излекуване с него. Образува се една тънка коричка върху кондилома, която пада след три дни, а кондиломът си остава свеж и розов. Сега ще пробвам с Алдара-та, ако и от нея няма ефект- на доктор с изгаряне .

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

7 от 7 потребителя намират този отзив за полезен.

Продължи да четеш потребителските отзиви за Алдара на следващата страница

Page generation time: 0.02549 seconds