Красота и естетика

Знаете ли как да съхранявате козметиката?

Още при покупката на козметично средство трябва да обърнете внимание докога е годно и как се съхранява. Ако тези данни не са посочени на опаковката, по-добре изберете нещо друго. В противен...

  • 24 February

Постоянство в грижата за кожата в студа

Студеното време е изпитание за кожата - независимо от какъв тип е. През зимните месеци тя често губи своя блясък и става суха, напукана, а понякога направо зачервена и болезнена....

  • 16 February

Защо мъжете отслабват по-лесно от жените

Повечето от жените, които следват диета редом с мъжете, се оплакват, че отслабват по-малко от представителите на силния пол, посочва румънското електронно издание Зиаре.ком. В...

  • 9 February

Зеленият чай намалява мазнините около талия

Канадски учени от университета Лавал са установили, че консумацията на зелен чай може да е полезна за мъжете (предимно), които искат да премахнат излишните мазнини около корема. ...

  • 3 February

Храните - "приятели" на добрата фигура

Понякога човешкият метаболизъм има нужда от малко помощ. Тя може да дойде включително и от продуктите вдневното си меню. Всичко, което трябва да направим, е да се опитаме редовно да консумираме...

  • 2 February

Хапвайте бавно и запазете финна талия

Бавното консумиране на храната дава възможност за ефикасно намаляване на трупането на килограми, твърдят учени. При изследването на група подрастващи, шведски учени от института...

  • 22 January
  • 1

Основните фактори за стареенето на кожата

Наднорменото тегло, пушенето, пренебрегването на слънцезащитните кремове и ракът на кожата са главните причини за преждевременното й стареене. Това твърдят американски дерматолози от...

  • 29 December

"Стоп" на бръчките с правилно хранене

Не посягайте към кафето и сладките при стресови ситуации, ако искате да запазите кожата си красива. Захарите, които се съдържат в сладките продукти, често влошават метаболизма, когато сте...

  • 29 December

Индекс на телеснaта маса

см
кг.
год.
Page generation time: 0.11712 seconds