Алопеция ареата

Успешно лечение на алопеция

Петър мъж на 35-44 години Дата на публикуване: 6 January 2014г. - 09:30ч.

здравейте
имам алопеция от 1 година
попаднах на мехлем който успешно лекува алопеция
за повече информациа 0897 866 457

Отговори на Успешно лечение на алопеция

Ами аз също имах такъв проблем първо взе да ми излиза голо кръгло петно на косата а после се появи част и отпред . Доста се стресирах отидох на лекар вследстие той ми определи Алопециа Ареата ( неуточнена) искаха да ме пращат в микролаборатория за изследване на косъм когато отидох до микролабораторията лекарката я нямаше била в отпуск и трябваше да отида на друга дата ! Изплаших се много и реших да проверя в интернет , разрових се и четох хиляда глупости че алопециата не се лекувала никога , че после се била лекувала от всичко което пишеха се стресирах много ползвах известно време Ревалид капсули и мазила и някакво лекарство направено само от билки косата ми падаше известен период ... Но накрая забравех за лекарствата оставих ги и не се лекувах защото знаех че от това няма полза който каквото и да ми говори няма никаква полза с последствие от времето ( тоест от някъде година и нещо косата ми незнайно как не пада )но си остана рядка с раширени пътища на скалпа и петното отзад на косата отпред излиза коса не е ставало по лошо от тогава стои си с разширените пътища не пада .... И сега мисля да намеря начин да си върна гъстата коса но ми е много странно как косата ми не е окапала без да се лекувам и как този проблем не е станал още по зле .... Защото четох толкова глуости които даже не са такива . Незнайно но е така ! Сега ще направя всичко за да си върна гъстата коса ... Макар че не разбирам защо без лечение не стана още по зле или да не дава господ не окапа ....

Беше ли този отговор полезен за вас? Да Не

Нередност

5 от 5 потребителя намират този отговор за полезен.

Здравейте, има лечение, д р нанкова от кожна клиника на медицинска академия.
Алопеция дифузна имах за 4 месеца вече съм със собствена гъста коса

Беше ли този отговор полезен за вас? Да Не

Нередност

9 от 11 потребителя намират този отговор за полезен.

В МОМЕНТА СЕ МАЖА С ЕДНО ЛЕКАРСТВО.ПРАТИ МИ ГО ЕДИН ЧОВЕК ОТ ПЛОВДИВ..СЛЕД 8-9 НАМАЗВАНИЯ ЗАПОЧНА ДА ИЗЛИЗА КОСА.СЕГА СЕ МАЖА 1 В МЕСЕЦА САМО.ИМА РЕЗУЛТАТ СПОРЕД МЕН...В ТЪРСЕНЕ СЪМ СЕГА НА НЯКАКВИ БИЛКИ ДА СИ МАЖА ИЗЛЕЗНАЛАТА НОВА КОСА ДА Е ЗАЗДРАВА.КАЗАХА МИ ЧЕ КОМПРИВАТА БИЛА МНОГО ДОБРА ЗА ТАКИВА НЕЩА.
А ТЕЛЕФОНА НА ЧОВЕКА ОТ ПЛОВДИВ Е 0897866457 ПЕТЬО СЕ КАЗВА
НЯКОЙ АКО ЗНАЕ ХУБАВИ БИЛКИ ЗА КОСА ЗА ОСВЕЖАВАНЕ НЕКА ГИ СПОДЕЛИ.ЧЕ КАТО ЦЯЛО ОТ ТАЯ АЛОПЕЦИА КОСАТА МИ ОТСЛАБНА ВИДИМО.МАЛКО ПО РЯДКА Е СЕГА ЦЯЛАТА ГЛАВА. СПОДЕЛЕТЕ КОЙ КАКВОТО ЗНАЕ ЗА БИЛКИТЕ БЛАГОДАРЯ МНОГО
МАРИН

Беше ли този отговор полезен за вас? Да Не

Нередност

3 от 4 потребителя намират този отговор за полезен.

Специално влизам за да се похваля от добрия резултат който вече имам след 6 седмици мазане с лекарството което ми прати Петър от Пловдив.Много съм щаслива и искам да прегърна целия свят.
Благодарна съм на Петър аз му благодарих и по телефона.
Бях се отчаяла че няма да се оправя но се оказа че алопеция се лекува
БЛАГОДАРНА СЪМ НА ВСЕЛЕНАТА :)

Беше ли този отговор полезен за вас? Да Не

Нередност

13 от 14 потребителя намират този отговор за полезен.

Ако си направил изследвания на кръв ,урина,хормони и т.н и всичко е ОК-съвет от мен-забрави за проблема,не се гледай често в огледалото ,не питай много и не търси бързи резултати,ще получаваш различни рецепти и съвети ,които объркват и стресират .Споко.Не се гледай постоянно в огледалото,направи си хранителен режим с много витамини и резултата ше видиш след 5-6 месеца.Трябва време.Няма универсален лек.Всички по различни причини губим косата си,но организма може да се справи сам.Познавам хора с Alopesiq totalis (без вежди и мигли) и след 2 години всичко им е наред.Търпение ,спокойствие и занимания да отвличат вниманието ти от проблема.Много сме и се оправяме! :)

Беше ли този отговор полезен за вас? Да Не

Нередност

34 от 37 потребителя намират този отговор за полезен.

Продължи да четеш отговори по темата Успешно лечение на алопеция на следващата страница

Обратно в Алопеция ареата - дискусии
Page generation time: 0.03630 seconds