Анемия

Ниски левкоцити

Ан жена на 45-54 години Дата на публикуване: 22 April 2010г. - 12:18ч.

Здравейте!
Имам постоянни проблеми с качеството на моята кръв-желязодефицитна,пернициознна анемия,тромбоцитопения и след наложеното лечение от доц.Райнов-МА-само за известен период се възстановявам...Сега съм на границата на нормата с ЛЕВКОЦИТИТЕ-отново световъртеж,прималяване,умора,бавност в движенията,меланхолия...Всеки посочва като първа причина Хашимотото на щитовидната ми жлеза,а аз имам и още няколко установени автоимунни заболявания...Моля за помощ с идеи за лечение!?!

Отговори на Ниски левкоцити

Въпреки че постът е много стар, но се надявам моята информация да бъде полезна за някой, който е с желязонедоимъчна анемия и не само.
Аз използвах дълго време Маоло, при всичките си вливания на химиотерапията в Сити клиник. Там първо ми го препоръча д-р Ганчева. Резултатите на левкоцитите, хемоглобина, тромбоцитите и неутрофилите ми бяха в норма, но го започнах профилактично Маоло по 2 капсули на ден и когато започнаха да ми падат първо левкоцитите и след това хемоглобина и тромбоцитите, ги увеличихме на 3 капсули, след това на 4, на 5 и накрая стигнахме до максималната доза 3 х 2 капсули, защото хемоглобинът ми доближи 100 и имаше опасност от кръвопреливане, ако падне под 100. Химиотерапията ми беше много агресивна с Платина и още нещо. Не го прекъсвах дори и в деня когато правеха вливанията, по съвета на лекаря от фирмата разпространител на Маоло в България. Телефона го има в сайта им.
Искам да посъветвам, да си правите изследвания и на желязото в кръвта, тъй като ако е под нормата, заедно с Маоло за известно време трябва да ти предпишат някакъв железен препарат, тъй като Маоло не вдига желязото, а само хемоглобина, но двете са взаимно свързани, по съвет от лекарите.
Рени Петрова

Беше ли този отговор полезен за вас? Да Не

Нередност
Обратно в Анемия - дискусии
Page generation time: 0.03956 seconds