Лекарства

Сиалис

На английски език: Cialis

условия за ползване

Активна съставка:

Лекарствени форми

филмирани таблетки 10 mg x 4 film-coated tablets
ATC:
Листовка за пациента Кратка характеристика
филмирани таблетки 20 mg x 2; x 4; x 8; x 12 film-coated tablets
ATC:
Листовка за пациента Кратка характеристика

Препратките към листовката за пациента и кратката характеристика на Сиалис водят към сайта на Изпълнителната агенция по лекарствата или European Medicines Agency. За да прегледате листовките, трябва да имате инсталирана програмата Adobe Reader (можете свободно да я изтеглите от тук).

Цена

Сиалис филмирани таблетки с рецепта
20 mg x 2 45.64 лв.
10 mg x 4 80.51 лв.
20 mg x 4 80.51 лв.
20 mg x 12 312.31 лв.

Максимална цена (с ДДС) за разпространение на Сиалис в аптеките, утвърдена от Комисията по цените на лекарствените продукти към Министерски съвет.

Отзиви

Сиалис таблетки:

СИАЛИС е за лечение на мъже с еректилна дисфункция. Това е състояние, при което мъжът не може да достигне, или да задържи твърд, еректирал пенис, подходящ за сексуална активност.

СИАЛИС принадлежи към групата лекарствени продукти, наречени инхибитори на фосфодиестеразата тип 5. След сексуална стимулация СИАЛИС действа като помага на кръвоносните съдове във вашия пенис да се отпуснат и да позволят притока на кръв в пениса ви. Резулатите от това са подобрена еректилна функция. СИАЛИС няма да ви помогне, ако нямате еректилна дисфункция.

Важно е да се отбележи, че СИАЛИС не действа, ако няма сексуална стимулация. Вие и партньорът ви ще трябва да се включите в любовната игра, също както бихте направили, ако не вземате лекарство за еректилна дисфункция.

Производители:

  • Eli Lilly and Company Limited (United Kingdom)

Актуализирано на: 9 August 2009
Последна актуализация на цени: 8 август 2009 Източници

Лекарствен справочник - източници

Лекарствена група според ATC класификацията на СЗО

Докладвай за нежелана лекарствена реакция чрез електронния формуляр на Изпълнителната агенция по лекарствата или по горещата телефонна линия 02 / 943 40 46.

Page generation time: 0.07571 seconds