Лекарства

Детралекс

На английски език: Detralex

условия за ползване

Лекарствени форми

филмирани таблетки 500 mg x 30; x 60 film-coated tablets
ATC:
Листовка за пациента Кратка характеристика

Препратките към листовката за пациента и кратката характеристика на Детралекс водят към сайта на Изпълнителната агенция по лекарствата или European Medicines Agency. За да прегледате листовките, трябва да имате инсталирана програмата Adobe Reader (можете свободно да я изтеглите от тук).

Цена

Детралекс филмирани таблетки с рецепта
500 mg x 30 17.22 лв.

Максимална цена (с ДДС) за разпространение на Детралекс в аптеките, утвърдена от Комисията по цените на лекарствените продукти към Министерски съвет.

Отзиви

Детралекс филмирани таблетки

Една таблетка съдържа 500mg флавоноидна фракция, пречистена и микронизирана, количество, съответстващо на: флавоноиди, изразени като хесперидин: 10% - 50 mg; диосмин: 90% - 450 mg .

ДЕТРАЛЕКС е венотоник (повишава венозния тонус) и вазопротектор (повишава устойчивостта на малките кръвоносни съдове). Препоръчва се за симптоматично лечение на венозно-съдови нарушения (отекли крака, болка, изморени крака) и за лечение на симптоми, дължащи се на хемороиди.

Производители:

  • Les Laboratoires Servier Industrie (France)

Актуализирано на: 13 May 2010
Последна актуализация на цени: 8 август 2009 Източници

Лекарствен справочник - източници

Лекарствена група според ATC класификацията на СЗО

Докладвай за нежелана лекарствена реакция чрез електронния формуляр на Изпълнителната агенция по лекарствата или по горещата телефонна линия 02 / 943 40 46.

Page generation time: 0.01869 seconds