Лекарства

Потребителски отзиви за Ентерол

Оценка

  • 6 от 6

Базирана на 10 отзива

Съдържанието в потребителските отзиви представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице. Винаги се консултирайте с лекар или фармацефт преди употребата на Ентерол.

10 отзива за Ентерол (виж информация)

силна и остра диария с повръщане (период на лечение - инцидентно, при нужда)

Две поредни години се връщам от морето с летен вирус - повръщане, диария, обезводняване, болки в корема. И двата пъти взех ентерол и на 2-ия ден вече бях кукуряк. Много бързо стопира диарията и освен това не се наложи да пия нещо за повръщането и болките в корема. Явно действа на цялостното състояние на стомаха.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

4 от 4 потребителя намират този отзив за полезен.

растройство (период на лечение - инцидентно, при нужда)

много ефикасно

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

5 от 5 потребителя намират този отзив за полезен.

диария (период на лечение - инцидентно, при нужда)

Ентерол е пробиотик, съставен е от дрожди, които по естествен начин регулират функциите на организма. Понеже дрождите са напълно естествени и няма добавени съставки, Ентерол се изписва даже и за малки деца и бебета, което поне според мен означава че е добро. Аз го нося задължително с мен, като тръгнем на почивка, защото при мен действа много бързо и бързо пресича разстройството.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

8 от 9 потребителя намират този отзив за полезен.

Разстройство

Майка ми е медицинска сестра и е що годе запозната с лекарствата, техните странични ефекти, кое е най-малкото и най-голямото зло. Когато имам здравословен проблем, винаги й се обаждам за съвет. За разстройство ми е казвала, че ентерола е най-старото и изпитано с-во с най-много клинични изследвания. Не ми се случва често, но когати ми се случи обикновено за 2 дена се оправям с ентерол и препечени филии със сирене.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

5 от 6 потребителя намират този отзив за полезен.

не просто лекарство против диария (период на лечение - инцидентно, при нужда)

Ентеролът за мен си остава единственото ефикасно с-во против диария, защото освен лекарство, което стопира диарията, то е пробиотик, който регулира и балансира чревната микрофлора. Възвръща баланса и комфорта в стомашно-чревния тракт особено за хора като мен със стомашно-чревни проблеми, гастрити и язви.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

13 от 13 потребителя намират този отзив за полезен.

Продължи да четеш потребителските отзиви за Ентерол на следващата страница

Page generation time: 0.02507 seconds