Лекарства

Потребителски отзиви за Мадекасол

Оценка

  • 6 от 6

Базирана на 2 отзива

Съдържанието в потребителските отзиви представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице. Винаги се консултирайте с лекар или фармацефт преди употребата на Мадекасол.

2 отзива за Мадекасол (виж информация)

Претърпяна катастрофа (период на лечение - инцидентно, при нужда)

През 1995г. бях на 10г. когато бях блъсната и влачена от мотор, след като дрехата ми се закачи на кърмата му. В следствие на това получих много и дълбоки лицеви рани, както и такива по цялото тяло, но тези на лицето бяха ужасни. Лекарят, който пое лечението ми ни каза за тази паста, която тогава нямаше в България и я поръчахме на сина му, който беше на специализация във Франция по това време. Ползвах я постоянно до пълното изчистване на лицето ми и сега вече съм на 25г. нямам абсолютно никаква следа от преживяното - никъде по тялото си - благодарение на Мадекасол. Нямам дори и драскотина, която да загатва, че там е имало рана или белег. Изключително доволна съм от нея и благодарна затова, че ми я казаха.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

11 от 11 потребителя намират този отзив за полезен.

следоперативни рани (период на лечение - инцидентно, при нужда)

Много съм доволен от това лекарсто! Наложи се операция на колянна става за премахване на ставна мишка. Предписа ми го лекувашия ме лекар. Раната задравяваше много бързо, почти не остана белег, раната омеква и не "опъва" при движвние. Ползвах го след като ми свалиха конците. Също така го прилагах и при други рани, които получвах по време на работа или при извършване на най-различна битова дейност. Раните заздравяват бързо и без белези, и безболезненео.

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

28 от 29 потребителя намират този отзив за полезен.

Page generation time: 0.01517 seconds