Лекарства

Потребителски отзиви за Сибелиум

Оценка

  • 4.7 от 6

Базирана на 3 отзива

Съдържанието в потребителските отзиви представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице. Винаги се консултирайте с лекар или фармацефт преди употребата на Сибелиум.

3 отзива за Сибелиум (виж информация)

tumor (период на лечение - от 6 месеца до 1 година)

zdraveite iskam da otkriq tezi hap4eta mnogo mi pomagat ako mojete da mi pomognete da gi namerq za6toto v montana i drugi gradove nika nqma tela mi e 0884523623 mnogo vi blagodarq

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

2 от 3 потребителя намират този отзив за полезен.

Силен световъртеж по 1-2 на месец (период на лечение - от 1 до 6 месеца)

Силата на свеовъртежа намаля,но не отшумя напълно.Лошото е че спира цикъла докато го пиеш и напълняването е също неприятно!Като го спрях и нормално на датата цикъла ми дойде,така че не е нито от годините ми още по-малко друга причина...

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

3 от 5 потребителя намират този отзив за полезен.

Здравейте!От година насам по 1-2 месечно получавах много силен световъртеж продължаващ около 15-20 секунди,през което време не исках да виждам и чувам абсолютно нищо.Отидох на невролог и след няколко прегледа и започнато лечение същият реши да зпочна лече (период на лечение - по-малко от 1 месец)

За в момента се чувствам добре,макар че съм малко в повече спокойна от обичайното.Надявам се да е за добро и след спирането на приема му да не се получи ефекта отнемане на "играчката"

Беше ли този отзив полезен за вас? Да Не

Нередност

4 от 10 потребителя намират този отзив за полезен.

Page generation time: 0.02482 seconds