Новини и статии

16 съвета за добро здраве на нежната половинка

Публикувано в: Здравни новини, Сексуално здраве, Любопитно 29 July 2009

smilingwoman1

Има 16 основни правила, които всяка жена трябва да следва, за да се поддържа в добро здраве, според изследванията на британски медицински експерти.

Хигиената без съмнение е важна и може да предотврати развитието на много сериозни инфекциозни болести. Но прекалената вманиаченост по чистотата също не е добър начин за поддържане на перфектно здраве. Проучване, проведено от британски лекари, показва, че жените, които използват специални анти-бактериологични средства вместо обикновения сапун са по-податливи на инфекции, защото силните антисептици унищожават бактериалното равновесие в организма. Полезните бактерии умират, докато силните патогени оцеляват и се размножават. Черният чай е по-здравословен от зеления. Той опазва устната кухина от бактериална инфекция. Вторият вид може да предизвика образуването на малки съсиреци в кръвоносните съдове, които може да предизвикат инфаркт. Не мислете, че диетичната кола е много полезна за вашето здраве. Тя съдържа фосфорна киселина (E338), която буквално премахва калция от организма. Това може да доведе до дистрофия и други костни проблеми. Някои лекари уверяват, че алкохолът в малки количества е полезен, но онколозите не са съгласни с това. Само капка алкохол повишава риска от всеки вид рак. Червеното вино стимулира рака на гърдата. Не пушете. Жените, които пушат се разболяват два пъти повече от рак на шията. Всяка четвърта жена на средна възраст страда от депресия или други ментални смущения. Една от причините е липсата на аминокиселината триптофан, получавана от храната - най-вече от пуйката, сиренето, сливите и бананите. Жената трябва да роди преди да навърши 30 - това понижава риска от развитие на рак на гърдата. Редовните физически упражнения засилват мускулите на тялото, като предотвратяват появата на болки в гръбначния стълб и поддържат фигурата. Редовният секс може буквално да подмлади жените: 200 оргазма всяка година ще накарат жената да изглежда с 6 години по-млада. Сексът е и натурален способ за стимулиране на имунната система.

Източник: БГНЕС

Сподели в:

Нередност Изпрати Принтирай
Facebook

1 Коментар

Съдържанието в коментарите представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице.

Хм ... и двата вида кола съдържат фосфорна киселина и light и обикновената ...
Просто погледнете етикета...

Добави коментар

Коментари, които не са свързани с темата и съдържат неподходящо съдържание, могат да бъдат модерирани или премахнати.

Нагоре към статията
Page generation time: 0.18139 seconds