Новини и статии

Под на дебелариум неочаквано пропадна под нищо неподозиращи пациенти

Публикувано в: Любопитно 15 January 2010

Подът на клиника за хора с наднормено тегло в Швеция е пропаднал под група от 20 участника, които се събирали за среща по програма за намаляване на теглото.

Наднормено тегло

Когато главудващите се наредили пред кантара, за да измерят напредъка си в свалянето на килограми, подът по тях (част от клиниката Vaxjo, южна Швеция) започнал да буботи заплашително.

"Изведнъж чухме силен тътен и докато се чудим дали е от земетресение, ни се стори, че всичко полетя във въздуха. Подът подаде в единия ъгъл на стаята и започна да се срутва покрай стените. Скоро вълната се разпространи в цялата стая и подът изчезна в небитието"

За щастие, всички жертви на диетата успели да се спасят без наранявания, избягвайки в коридора, където им се отдала възможност да довършат седмичната справка за стойността на телесното им тегло.

Причината за мистериозния инцидент е обект на разследване.

Източник: telegraph.co.uk

Сподели в:

Нередност Изпрати Принтирай
Facebook

Няма коментари

Съдържанието в коментарите представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице.

Добави коментар

Коментари, които не са свързани с темата и съдържат неподходящо съдържание, могат да бъдат модерирани или премахнати.

Нагоре към статията
Page generation time: 0.12151 seconds