Новини и статии

Предстои дискусия за добрите европейски практики в болничната помощ

Публикувано в: Здравни новини 16 February 2010

bojidar_nanev610_bgnes

Кръгла маса на тема „Добри европейски практики в болничната помощ. Безопасност на пациентите" ще се проведе на утре в Народното събрание. Тя е организирана от председателя на Комисията по здравеопазване д-р Лъчезар Иванов и министъра на здравеопазването д-р Божидар Нанев. Лектори на форума, който ще започне в 13.00 часа в зала „Изток", ще бъдат европейски експерти, сред които и такива от университета в Кембридж.

На дискусията са поканени финансовият министър Симеон Дянков, заместник-министърът на финансите Владимир Горанов, представители на Българския лекарски съюз, на Българския зъболекарски съюз, на Българския фармацевтичен съюз, на Българската асоциация на специалистите по здравни грижи, на Съюза на учените, на синдикатите, омбудсманът, както и ректорите на медицинските университети в страната.

Ще участват и депутати от Комисията по здравеопазване, областни управители и представители на ръководствата на парламентарните групи в 41-вото Народно събрание.

Източник: Health.bg

Сподели в:

Нередност Изпрати Принтирай
Facebook

Няма коментари

Съдържанието в коментарите представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице.

Добави коментар

Коментари, които не са свързани с темата и съдържат неподходящо съдържание, могат да бъдат модерирани или премахнати.

Нагоре към статията
Page generation time: 0.11096 seconds