Новини и статии

97% от жените се целуват със затворени очи

Публикувано в: Любопитно 20 January 2010

hon1

Цифрите понякога дават най-точната и важната информация, но какво ще разберем и дали ще се изненадаме, ако погледнем любовните статистики, пишат испански медии.

Доста хора не са наясно за разликите между мъжа и жената или поне не намират за необходимо да ги разбират. Въпреки това, те са точни и ясни и дават отговор на някои много любопитни въпроси. Не винаги една жена знае как да прелъсти "мишената си", нито какво да направи, за да остане по-дълго в ума му. Има някои неща, които са толкова куриозни и в същото време полезни да знаем. Например каква е разликата между сексуалните навици на двата пола. С течение на времето експерти са изчислили точна статистика за любовта.

Проучванията показват, че 97% от жените се целуват със затворени очи, докато само 30% от срещуположния пол правят същото. Друга пикантна и доста голяма разлика е времето, което отнема на двата пола за възбуда. За жените са необходими между 3 и 45 минути, време доста по-дълго от това на мъжете, които се нуждаят само от 3 до 10 секунди. Пулсът на жените по време на секс не се различава значително от този на мъжете. Измерено е, че женското сърце бие със 180 удара в минута, докато при мъжете ударите са 175 в минута.

Източник: БГНЕС

Сподели в:

Нередност Изпрати Принтирай
Facebook

1 Коментар

Съдържанието в коментарите представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице.

аз

Добави коментар

Коментари, които не са свързани с темата и съдържат неподходящо съдържание, могат да бъдат модерирани или премахнати.

Нагоре към статията
Page generation time: 0.12215 seconds