Новини и статии

На кого да прилича бебето?

Публикувано в: Любопитно 21 July 2010

b194198442

Калифорнийска банка за сперма (California Cryobank) предлага услугата „Донор, приличащ на...". Продължението е по избор и дава възможност на клиентите да търсят сперма от потенциален донор, който да прилича външно на някоя знаменитост от света на спорта, шоубизнеса, киното и т.н. В списъка на клиниката са имена като Джони Деп,Том Ханкс, Ръсел Кроу, Джъстин Тимбърлейк, Брад Пит.

Според щатските закони донорите остават анонимни и по тази причина се налага клиентите да ги избират по описание. Претендентите за донорство биват подлагани на многобройни изследвания за полово предавани болести, генетични нарушения и т.н. Има и други изисквания - като ръст поне 175 см. и университетско образование.

Процесът на подбор трае между шест и девет месеца и само 1% от кандидатите биват одобрени. След това клиниката решава на коя знаменитост прилича най-много конкретният донор, за да могат клиентите да изберат.

Източник: Health.bg

Сподели в:

Нередност Изпрати Принтирай
Facebook

Няма коментари

Съдържанието в коментарите представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице.

Добави коментар

Коментари, които не са свързани с темата и съдържат неподходящо съдържание, могат да бъдат модерирани или премахнати.

Нагоре към статията
Page generation time: 0.13398 seconds