Новини и статии

Отслабнете лесно чрез диета с грейпфрут

Публикувано в: Хранене и диети 9 October 2009

отслабване с диета грейпфурт

Диетата с грейпфрут е много полезна за хората, които искат да отслабнат с около 5 килограма за 12 дни, посочва Life 123.

Като всяка друга диета, тя трябва да се спазва и да не се правят изключения. В момента, в който сте решили да отслабнете, изберете 12 дни, в които няма да нарушавате диетата си. За закуска може да изядете две яйца, приготвени по всякакъв начин, две парчета шунка и половин грейпфрут или 0,250 мл. неподсладен сок от грейпфрут. На обяд може да ядете всякакъв вид месо в неограничени количества, салата и половин грейпфрут или 0,250 мл. сок от грейпфрут. На вечеря може да си позволите зеленчуци, месо или риба и, разбира се, грейпфрут. Освен това може да изпиете чаша мляко или доматен сок. По отношение на зеленчуците, дистанцирайте се от картофите. Грахът, царевицата и бобът също не се препоръчват. По отношение на количеството консумирана храна, няма никакви ограничения. За да проработи диетата, трябва да асимилирате мазнините, намиращи се в продукти като шунката. Ако сте приключили режима и искате до го продължите, изчакайте два дни, преди да започнете отново. Грейпфрутът е удивителен хранителен продукт, съдържа малко калории, но има високо ниво на витамин С и фибри. Според изследователите този плод е здравословен и може да бъде включен във всеки хранителен режим. Въпреки това диетата с грейпфрут не се препоръчва за отслабване в дългосрочен план, тъй като не насърчава физическата активност и навиците, свързани с равномерното хранене.

Източник: БГНЕС

Сподели в:

Нередност Изпрати Принтирай
Facebook

5 Коментара

Съдържанието в коментарите представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице.

i az pravq tazi dieta ot 6 dni i sam dovolna nasi6tam se bez problem .malko e trudno purvite 2,3 dni no posle se svikva

iskam da kaja,4e dietata s greipfrut e unikalna i ima goliam efekt:)))

получавам подуване на лицето

опитах много диети но без резултат

Здравейте, не съм спазвала точно тази диета, но спазвам друга само на грейпфрути. Да, знам, че е малко трудничко да ядеш само грейпфрути, но който има воля и иска да отслабне, ще стане. Аз ям вече го правя от 4 дни и отслабнах 3 кг. - да не е лъжа, наистина отслабнах с толкова, колкото и да не е за вярване, но искам още и продължавам.! Който не може да хапва само грейпфрути нека започне тази, защото съм почти сигурна, че ще има резултат щом е включен грейпфрута. Или ако няма воля и за тази да хапва 1 грейпфрут на ден; пак ще помогне (но е за хора, които нямат проблеми със стомаха, защото грейпфрута е плод но съдържа, киселина, дразни много стомаха :) ) Успех на всички, които искат да започнат да отслабват ;)

Добави коментар

Коментари, които не са свързани с темата и съдържат неподходящо съдържание, могат да бъдат модерирани или премахнати.

Нагоре към статията
Page generation time: 0.10942 seconds