Новини и статии

CELLFOOD® - убиецът на грипа

Публикувано в: Здравни новини 1 February 2011

cellfood-all

CELLFOOD® и особено CELLFOOD® - Multivitamin  (добил популярност като "Кислородна спрей ваксина" ) се използват  при тежки грипни заболявания от всякакъв тип, при нисък имунитет, простуди, инфекции, както и някои други тежки заболявания.

Силата на CELLFOOD®  е в това, че осигурява мощен поток от биоактивен кислород, с който насища поразените от вируси и бактерии клетки, а кислородът има особено силен ефект върху най-тежките инфекциозни причинители. Същевременно обаче той и захранва клетките с комбинация от  78 микро- и макро- жизненоважни елемента, 34 ензима (хранителни и метаболитни) със 17 аминокиселини. Най-подходящ за грипните периоди е CELLFOOD®  Multivitamin (т.нар.Multi),  включващ и  допълнителен мултивитаминен комплекс, подсигуряващ 100%-ната дневна нужда от 12-те критично важни за организма витамини. Освен за предпазване, той е доказано ефикасен и при лечение на възникнала вече инфекция. При започнат прием на антибиотични или други медикаментозни средства, включването на  Multi  засилва значително цялостния ефект.

Американските препарати от серията  CELLFOOD® са създадени по уникална технология, позната като Фото Акустичен Резонанс (ФАР). Това е патентована лазерна технология, използвана в лабораториите на NU SCIENCE CORP. USA, която подпомага в значителна степен усвояването от организма на всички вещества още на клетъчно ниво. Именно това се оказва решаващо за цялостния метаболизъм и в крайна сметка за противодействието срещу болестните процеси. Това позволява аерозолната форма на прием (чрез впръскване под езика) при CELLFOOD® -Multivitamin да достигне усвояване до 95 на сто (за сравнение лекарствена таблетка се усвоява до 20 на сто, а мускулна инжекция - до 80 на сто), а това осигурява и много по-силното му действие и гарантиран краен ефект.

Научни изследвания за въздействието на CELLFOOD®  върху имунната система бяха направени от Dr. Aristo Vojdani - вицепрезидент на Immunosciences Laboratories USA. Те установяват значително повишаване на Т-клетките на имунитета с увеличаване на дозите на CELLFOOD®. Японското Здравно Министерство също установи  и потвърди това с помощта на специална съвременна апаратура - Магниторезонансен Анализатор (МРА).

Неслучайно CELLFOOD® е носител на престижния Международния приз на „Клуба на Изобретателите" по време на проведения "International Hall of Fame", Атланта, САЩ.

CELLFOOD® препаратите съдържат изцяло натурални субстанции, не предизвикват нежелани странични реакции и не взаимодействат с други лекарствени средства.

Отзиви за CELLFOOD® Multivitamin

Борислава Христова, 22 г. София

Дълги години бях с изключително нисък имунитет, който се пропукваше в различни посоки - проблеми с остри вирусни инфекции, рецидивиращи кожни проблеми, чревни заболявания и други. За   CELLFOOD®  Multivitamin  научих от сестра ми, както и от чичо ми, който живее в Америка. Вече 2 години го използвам основно през по-студените сезони и категорично отчитам, че имунитета ми е в пъти по-силен.

Препоръчвам ви го горещо!

Красимира Ковачка, 31 г. София

Дъщеричката ми Божидара беше започнала твърде често да боледува от вирусни и какви ли не други инфекции. Опитвахме всякакви рутинно назначавани лекарства, но винаги стигахме до рецидиви и се връщахме отново в началото, всеки път все по-притеснени. Разбрахме за американския препарат CELLFOOD® Multivitamin, и че вече можем да го закупим и директно в България.  Това се оказа и съвременното природно средство, което ни помогна в най-значима степен и то, според мен, основно с качеството му да доставя и насища с кислород организма. Сега всяка зима цялото семейство го използваме постоянно и наистина с лекота преминаваме през редовните грипни периоди.

Анна Асенова, 32г. София

Дъщеря ми Александра бе на 3г. и 2 месеца и отново с поредните белодробни проблеми. Обикновено не пропускахме сезон без минумим 5-6 тежки ангини с пълен комплект антибиотици и други съпровождащи всепознати средства, но този път стигнахме и до болнично лечение. Лежахме една седмица в болница на сериозна терапия и въпреки това, на десетия ден след изписването ни, отново постъпихме обратно, в още по-тежко състояние. На третия ден от повторното лечение, лекарите установиха тежка едностранна пневмония. Този път се наложиха и двойни и тройни лекарствени комбинации. Точно по това време, споделяйки с моя колежка случайно разбрах за използания от тях американски препарат CELLFOOD®  Multivitamin и кислородно-билковото лечение, което нейното семейство използва постоянно и почти не боледува. Веднага започнахме и ние и оттогава, вече почти 2 години приемаме постоянно Мулти без да имаме никакви значими проблеми.

Людмила Василева, 40г. София

Преди няколко години благодарение на щастливата съседска случайност на работното място на съпруга ми и Мед. Център „Биорезон" узнахме за американската кислородна серия CELLFOOD®. Имаме три прекрасни дъщери на 9, 8 и 1г. и 10 месеца. Каките боледуваха наистина постоянно и бяхме страшно притеснени да не достигаме някакво хронично възпаление, оставащо за цял живот. Започнахме обаче с Мулти - спрейчета под езика и някои билкови добавки и оттогава лошите дни на болести и притеснение приключиха. Сега само следим да имаме постоянно от Мулти в аптечката ни и то само за профилактичен прием.

Платена публикация

Сподели в:

Нередност Изпрати Принтирай
Facebook

Няма коментари

Съдържанието в коментарите представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице.

Добави коментар

Коментари, които не са свързани с темата и съдържат неподходящо съдържание, могат да бъдат модерирани или премахнати.

Нагоре към статията
Page generation time: 0.10351 seconds