Новини и статии

Здравната каса затвърди международния си сертификат за качество

Публикувано в: Здравни новини 31 July 2009

НЗОК - Национална Здравно Осигурителна Каса

Одиторският екип на „Муди интернешънъл" ООД представи окончателния си доклад от контролния одит на Националната здравноосигурителна каса по изискванията на ISO 9001:2000. Миналата година институцията защити международния сертификат за качество.

В доклада се подчертава: „Одиторският екип се запозна с управление на дейности на едно изключително високо професионално ниво от персонал, притежаващ впечатляваща компетентност, професионално обучение, умения за управление на дейността и опит. Директорът на здравната каса е дефинирал стратегическите направления за всеобхватно развитие и материално-техническо обновление на НЗОК в съответствие с политиката, мисията, визията и съвременните тенденции в сектора".

Одиторите препоръчват в доклада си касата да продължи действието на системата за управление на качеството в съответствие с изискванията на приложимия стандарт, информира НЗОК.

Източник: Health.bg

Сподели в:

Нередност Изпрати Принтирай
Facebook

Няма коментари

Съдържанието в коментарите представя мнението на потребителите на Medicine.bg. То не е проверено от модератор за медицинска или фактологическа точност и не замества консултация със специализирано мецинско лице.

Добави коментар

Коментари, които не са свързани с темата и съдържат неподходящо съдържание, могат да бъдат модерирани или премахнати.

Нагоре към статията
Page generation time: 0.20663 seconds